De boodschappen liggen weer in de kast, ik heb een kopje koffie naast mijn laptop staan... tijd om eens even weer een stukje te gaan tikken voor mijn weblog.

Vorige week stond er niet zo heel veel op de planning. Het was nog rustig op het werk met weinig onderzoeken en ik had me dus maar voor twee shifts kunnen inplannen. In het begin van de week hoefde ik helemaal niet te werken. Ik heb heel veel zitten lezen, want ik was bezig met het lezen van een erg spannende serie boeken van mijn favoriete schrijfster Robin Hobb.

Dinsdag met Daniël naar de drumstelles geweest en daarna even weer de wekelijkse boodschappen gedaan.

Woensdag werd onverwacht wel een drukke dag. 's Morgens was ik aan het werk, en aan het einde van de shift kwam er een mailtje binnen dat er nog een aantal plaatsen waren voor de avondshift. Je kon je vanaf drie uur 's middags inschrijven. Ondanks dat ik 's middags met Daniël in Groningen was vanwege de SoVa training, heb ik met mijn mobieltje toch maar even gebeld. En, ik kon 's avonds nog werken. Dus na de SoVa training gelijk naar huis, eten, heel snel afwassen en weer aan het werk.

Donderdagochtend kon ik werktijden voor deze week doorbellen en... er zijn gelukkig wat nieuwe opdrachten binnen gekomen, zodat ik deze week vijf shifts mag draaien. Vorige week donderdag mocht ik 's middags ook nog even werken en 's avonds naar de repetitie van Patrimonium in Groningen. We hebben nieuwe stukken gekregen voor het Oosterpoort concert in mei. Het concert krijgt weer een heel leuk thema met bijpassende mooie stukken om te spelen.

Vrijdag weer een rustig dagje. Het enige agendapunt was 's avonds. Daniël had showrepetitie met de jeugdband in de sporthal van Marum. Ik had mijn boek mee genomen, maar daar ben ik niet aan toe gekomen. Gezellig in de kantine zitten kletsen met een aantal andere moeders.

Zaterdag heb ik bijna de hele dag zitten lezen. Mijn boek was zo spannend dat ik hem bijna niet aan de kant kon leggen. Tegen het eind van de middag was hij dan ook uit. Ik heb nog geen verslag in de bibliotheek van mijn website gezet, maar die zal binnenkort wel komen.

Zondag heel veel achter de computer gezeten. Samen met Marinus bezig geweest met de nieuwe website van Partyband Jukebox. Ondertussen is hij op de computer helemaal af. Binnenkort gaan we met de website van Jukebox naar een andere hosting provider, en zodra die verhuizing gebeurd is, is de nieuwe website ook online te zien. Op de huidige website (www.jukeboxband.nl) kun je ondertussen ook al de nieuwe bandfoto's zien.

En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Vanmorgen eerst eens even in huis aan het werk geweest. Vanmiddag moest ik werken, en na het eten heb ik alvast de wekelijkse boodschappen gehaald. Morgenavond heb ik een vergadering van de vrijwilligers van de LVN en als ik dan na Daniël's drumstelles ook nog boodschappen moet doen, dan wordt dat zo'n gehaast. Daar heb ik even geen zin in, en dus hebben we de boodschappen vanavond al gedaan. {jcomments on}