Het is al weer maandagavond, tijd dus om mijn weblog eens even bij te werken. Nog even terugkomend op mijn logje van vorige week, ondertussen is een verslag over het boek dat ik had gelezen ook al in de bibliotheek geplaatst. Wil je dus weten wat ik aan het lezen was, kijk dan maar gauw in de bibliotheek van mijn website.

Dan zijn we aanbeland bij de afgelopen week. De maandag heb ik in mijn vorige logje al zo'n beetje behandeld, dus kunnen we nu doorgaan met de dinsdag. Dinsdagochtend mocht ik werken en dinsdagmiddag met Daniël naar de drumstelles. Na de drumstelles konden we gelijk naar huis, omdat ik de boodschappen al had gedaan. Thuis gelijk met het eten aan de slag gegaan zodat we op tijd konden eten. 's Avonds naar de vergadering van LVN vrijwilligers in Hooghalen. Dit keer kon de vergadering eindelijk eens doorgaan, en iedereen was ook nog eens aanwezig.

Woensdag was een drukke dag. 's Morgens werken, 's middags met Daniël naar de SoVa training en 's Avonds met zijn drietjes naar het Open huis van het Drachtster Lyceum. Hier kom ik later in deze log nog even op terug.

Donderdag ochtend in huis aan het werk geweest en donderdagmiddag alweer werken. Donderdagavond was ook weer erg druk. Na het eten met twee auto's naar het Singelland college in Surhuisterveen. We gingen met twee auto's, zodat ik na het bekijken van de school gelijk door kon rijden naar de repetitie van Patrimonium in Groningen.

Dan zal ik nu maar even terug komen op ons bezoek aan de scholen. Woensdagavond in Drachten en donderdagavond in Surhuisterveen. Beide scholen zijn van het Singelland college. Surhuisterveen is een iets kleinere school waar voornamelijk VMBO leerlingen zitten. Daarnaast kunnen ook leerlingen van HAVO/VWO de eerste twee jaar naar deze school. In Drachten heb je de opleidingen HAVO, Atheneum en Gymnasium. In tegenstelling tot de Borgen waar we een tijdje geleden waren, sluiten hier de leersystemen wel op elkaar aan. Alleen hadden wij over de ene school lang niet zo'n goed gevoel als over de andere school. Op het Drachtster lyceum werd tijdens de voorlichting aan alle ouders gelijk verteld hoe ze met kinderen met een "stoornis" om gaan. Op alle andere scholen moesten we daar zelf naar vragen. Daarnaast heb ik van een andere moeder goede verhalen gehoord over het Drachtster lyceum en daarom hebben Marinus en ik ook besloten om Daniël volgende jaar naar het Drachtster lyceum te laten gaan. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan.

Dan zijn we bij de vrijdag aanbeland. Eigenlijk niet zo'n heel bijzondere dag. 's Morgens werken en 's avonds met Daniël naar de jeugdband. Daarna nog even lekker televisie gekeken.

En dan nog het weekend. Zaterdag was een rustige dag. Ik ben de hele dag bezig geweest met het maken van een verjaardagskaartje voor mijn moeder. Zondag was een familiedag. Op Valentijnsdag is mijn moeder jarig en dus gingen we zondag richting mijn ouders. We hebben een hele gezellige dag gehad. 's Avonds wel weer op tijd naar huis, want vandaag moest Daniël natuurlijk wel weer naar school.

En dan zijn we alweer bij vandaag aan gekomen. De laatste week voor de voorjaarsvakantie begint. Vrijdag ga ik met mijn moeder met de trein naar Utrecht. Ik heb er echt al heel veel zin in. {jcomments on}