{jcomments off}

Maandagavond. De eerste dag van de voorjaarsvakantie is al weer bijna voorbij. Tijd om eens even te vertellen wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Het was een vrij rustige en normale week. Tenminste, de eerste helft dan. Maandagochtend lekker in huis aan het rommelen geweest en maandagmiddag mocht ik weer eens werken.

Dinsdag moest ik ook weer werken. Dit keer een ochtendshift. 's Middags eerst even wat zitten lezen en na schooltijd met Daniël naar de drumstelles. Dit keer na de drumstelles wel even de wekelijkse boodschappen gedaan. Met veel ergernis dit keer, want sinds ze bij de Jumbo over zijn gegaan op een andere inkooporganisatie zijn een aantal producten die wij veel gebruiken er uit gegaan of veranderd voor een ander merk. Niet altijd ten goede. Ook dit keer waren weer een aantal schappen leeg van producten die ik graag wilde hebben. Dan stond er weer zo'n papiertje voor met: "sorry, dit product is tijdelijk niet leverbaar" of iets dergelijks. Grrr, nog even en de emmer loopt voor wat betreft de Jumbo bij mij over en dan ga ik weer naar de C1000 voor mijn boodschappen. Daar hebben ze wel alles wat ik hebben wil.

Woensdagochtend stond er weer een werkshift op de agenda en woensdagmiddag natuurlijk weer met Daniël naar de SoVa training. Terwijl Daniël bij de training was ben ik met een andere moeder even aan het winkelen geweest. Niets gekocht, maar het was wel erg gezellig.

Donderdagochtend kon ik weer werktijden doorbellen. Dit keer een beperking van één ochtend en maximaal vijf shifts. Hmmm, ik had al een aantal tijden door gegeven, maar heb later alles afgezegd. Daniël heeft deze week vakantie en ik vind het niet leuk als ik dan elke middag moet werken. Ik heb dus maar een weekje vakantie genomen. Ook wel eens lekker en voor Daniël wel zo leuk. Donderdagmiddag mocht ik de laatste shift van de vorige week draaien en donderdagavond weer naar Groningen voor de repetitie van Patrimonium.

Vrijdag was een erg gezellige en leuke dag. Samen met mijn moeder in de trein naar Utrecht. Een zeer uitgebreid verslag van die dag kun je lezen onder de link Belevenissen op mijn website.

Het afgelopen weekend weer rustig aan gedaan, want ja... zo'n gezellig dagje dat eist bij mij wel zijn tol. Zaterdag viel nog wel redelijk mee, maar zondag heb ik toch een groot deel van de middag op de bank liggen slapen. Ook vanmiddag heb ik weer eventjes liggen slapen. Ik voel me op dit moment nog steeds moe, maar het gaat al weer wat beter dan gisteren.

Deze week dus vakantie. Niet zo heel veel plannen hoor. Woensdagmiddag waarschijnlijk even met Daniël zwemmen en vrijdag moeten we weer voor een gesprek naar Accare. Ik wil een herdiagnose aanvragen, en dan wil ik dat ze vooral gaan kijken of het ook het syndroom van Asperger is. Willen ze hem bij Accare niet de diagnose Asperger geven, dan vraag ik een second opinion aan via een onafhankelijke psycholoog. Maar, eerst maar even afwachten wat ze bij Accare zeggen.