De voorjaarsvakantie is al weer voorbij. Het weer leek wel niet op het voorjaar, maar Daniël en ik hebben ons in de vakantie wel vermaakt. Dinsdag zijn we even naar Leek geweest. Eerst even de wekelijkse boodschappen gehaald, en daarna nog even in wat andere winkels rond gekeken. Verder niet veel gekocht hoor. Daniël wilde wel iets van Lego kopen, maar dat heb ik een beetje afgehouden. Hij heeft een hele bak vol met Lego. Hij kan beter wat bouwsels uit elkaar halen en er weer nieuwe dingen van maken. De Lego is dus gewoon in de winkel gebleven.

Het is een lekkere rustige vakantie geworden. Daniël heeft veel achter de computer gezeten, maar we hebben ook samen spelletjes gespeeld. Monopoly, levensweg en mens erger je niet achtbaan waren wel favoriet.

Vrijdagmiddag moesten we naar Groningen voor een gesprek bij Accare. We waren mooi op tijd in Groningen en we zijn eerst nog even het centrum van Groningen in geweest. Ik moest nog even naar de Hi-winkel, dus dat konden we er nog mooi even vooraan doen. We waren ruim op tijd terug bij Accare, en al voor onze officiële afspraaktijd werden we binnen geroepen. Ik heb haar voorgelegd waarom we graag willen dat Daniël opnieuw een diagnostisch onderzoek krijgt. Ze moet het voorleggen aan haar supervisor en vrijdagmiddag belt ze mij met de uitslag daarvan. Ze zei al wel dat ze er vrij moeilijk over doen, omdat het, volgens haar, de bedoeling is dat kinderen met Autisme, Asperger en PDD-Nos en nog een aantal aandoeningen over een aantal jaar allemaal de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) krijgen. Het lijkt mij vreemd. Je kunt dit soort kinderen toch niet allemaal over één kam scheren. Ik hoor het vrijdag wel, en willen ze niet opnieuw een diagnostisch onderzoek doen, dan gaan we gewoon naar Drachten voor een onderzoek.

En toen waren we alweer bij het weekend aanbeland. Zaterdag niet veel bijzonders gedaan. Ik moest 's morgens nog even naar Marum voor wat boodschapjes en Marinus is nog even weg geweest om een aantal nieuwe bandkaartjes rond te brengen. Zondagochtend een beetje in huis aan het rommelen geweest en zondagmiddag kregen we mijn schoonouders op visite. Jurrie was dit keer niet mee. We hebben een hele gezellige middag gehad. Iets na half tien zijn ze naar huis gegaan en konden Marinus en ik nog even naar de X-factor zien. Dat hadden we vrijdag gemist, omdat Daniël naar Discovery channel zat te kijken. Allemaal programma's over hoe vliegtuigongelukken en andere rampen onderzocht worden. {jcomments on}