Maandagochtend van week 10 alweer. Wat vliegt de tijd voorbij. Het is al weer maart en de dagen worden weer wat langer. Heerlijk vind ik dat. 's Morgens als je uit bed komt is het niet meer zo donker en als we 's avonds het eten op hebben hoeft het licht ook niet meer aan om de afwas te doen. Op dit moment is het hier wel een beetje grauw en triest buiten. Ik hoop dat het zonnetje er gauw weer bij komt, net zoals het afgelopen weekend. Heerlijk was dat zeg.

Wat hebben we vorige week allemaal weer beleefd. Voor Daniël was het even wennen dat de vakantie weer voorbij was. Hij had er erg veel moeite mee om zijn bed 's morgens uit te komen. Het ligt ook zo lekker warm in bed en dan kom ik er weer aan te zeuren dat hij moet opstaan... Dat is natuurlijk helemaal niet fijn, maar ja, hij moest wel.

Dinsdagmiddag na schooltijd natuurlijk weer naar Drachten voor de wekelijkse drumstelles en de boodschappen. Dinsdagavond mocht ik weer naar school voor een vergadering met de Ouderraad. We hebben lekker snel en effectief vergaderd, zodat we ook weer mooi op tijd naar huis konden.

Woensdagmiddag weer naar de SoVa training in Groningen. In de tijd dat Daniël de training had ben ik even naar het centrum van Groningen gegaan. Mijn portemonnee had het een beetje begeven, dus het was tijd voor een nieuwe. Bij de V&D een mooie nieuwe portemonnee gevonden. Om vier uur weer snel naar huis. Via een route die ik een tijdje geleden heb ontdekt gaat dat tegenwoordig inderdaad erg snel. Meestal zijn we voor vijf uur al thuis.

Donderdag weer werktijden voor deze week doorbellen. Weinig beperkingen dit keer, dus wat ik graag wilde werken kon ik ook werken. Daarnaast was er voor de volgende dag ook nog een plekje vrij in de middag, zodat ik vorige week ook in totaal vier keer heb gewerkt.

Vrijdagmiddag moest ik dus werken. Ik moest wel om half vijf stoppen, want we moesten op tijd eten, zodat Daniël op tijd bij de jeugdband kon zijn. Hij had werkweekend met de jeugdband en om zes uur wilden ze vertrekken richting de kampeerboerderij in Gorredijk. Het afgelopen weekend was het dus behoorlijk rustig in huis zo zonder Daniël. Zondag om twaalf uur waren de ouders welkom in de kampeerboerderij om te zien wat de kinderen dat weekend allemaal hadden geleerd. We werden ontvangen met koffie en broodjes en na een korte toespraak van de jeugdcommissie lieten de jeugdleden zien wat ze hadden gedaan. De eerste twee nummers van de show zitten er ondertussen in. Het ziet er allemaal weer heel mooi uit. Ietsjes na één uur mochten we de kinderen weer mee nemen naar huis.

Eenmaal thuis, kreeg ik tegen een uur of vier telefoon van een LVN-vrijwilliger van de regio Noord. Zij had niet zo'n fijn bericht. Feike Boomstra, voorzitter van de LVN en ook nauw betrokken bij de regio Noord, is zaterdag overleden. Dat was wel even een klap zeg en doet je weer beseffen hoeveel geluk ikzelf heb gehad. Bij deze wens ik de familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. {jcomments on}