Al weer half tien geweest. Tijd om eens een logje te schrijven over wat we vorige week allemaal hebben mee gemaakt. Door het telefoontje van vorige week zondagmiddag liep de week iets anders dan eerst in de planning stond. Maar beginnen maar met het begin van de week. Maandagmiddag even lekker aan het werk geweest en voor de rest is er maandag niet zo heel veel bijzonders gebeurd.

Dinsdag was ook een redelijk normale dag. 's Morgens mocht ik werken en 's middags met Daniël naar de drumstelles en na die tijd natuurlijk even de boodschappen doen. Dinsdagavond hadden we een afspraak op school. Bespreking van de Cito eindtoets en de keuze voor het vervolgonderwijs. Daniël heeft de Cito eindtoets heel goed gemaakt. Hij had een score van 544, wat dus betekend dat hij Havo of VWO zou kunnen doen. Onze schoolkeuze was dus de juiste. Het wordt het Drachtster lyceum waar hij gaat beginnen in de Havo/VWO klas. De aanmeldformulieren daarvoor kregen we na het gesprek mee naar huis.

Woensdagochtend mocht ik weer eens werken, maar de woensdagmiddag zag er anders uit dan normaal. De SoVa training ging die middag niet door en dus was Daniël een middagje vrij. We zijn even naar het gemeentehuis van Grootegast gegaan, want we moesten voor de aanmelding bij de nieuwe school een uittreksel uit het bevolkingsregister hebben. Nadat we deze hadden opgehaald zijn we nog even naar Surhuisterveen gereden voor een paar kleine boodschapjes.

En dan zijn we aanbeland bij de donderdag. Deze dag verliep anders dan eerst in de agenda stond. 's Morgens was nog redelijk normaal met om tien uur het doorbellen van de werktijden voor de week daarop. Ik had geluk en kreeg na vier keer bellen al iemand aan de lijn. Had dus alle keuze in werktijden. Tussen de middag at Daniël bij Arendina, want tegen het middaguur ben ik richting Emmen gereden. Daar vond om kwart over één de crematie van Feike Boomstra plaats, waar ik bij aanwezig wilde zijn. Het was een mooie plechtigheid. Na het condoleren in de koffiekamer ben ik snel weer naar huis gereden (heb me wel aan de snelheid gehouden hoor) waar ik bijna gelijk met Daniël aan kwam. We hebben nog even een half spelletje Monopoly gespeeld, maar toen ik dreigde te winnen, wilde hij wel graag stoppen. Het was ook al tijd om met het eten aan de gang te gaan en na het eten kon ik weer richting Groningen voor de repetitie van Patrimonium.

Over vrijdag heb ik niet veel te vertellen en dus gaan we door naar de zaterdag. 's Morgens gewoon thuis geweest en 's middags ben ik alleen naar mijn ouders gereden. Even gezellig bijkletsen met mijn ouders. 's Avonds samen naar het concert naar Amicitia in Musselkanaal gegaan. Het was een erg leuk concert. Ik heb me in ieder geval goed vermaakt.

Over zondag heb ik ook weer niet zoveel te melden. Gewoon de hele dag thuis geweest. Samen met Daniël nog wat spelletjes op de Wii gespeeld en daarnaast nog wat dingetjes op de computer gedaan.
En dan zijn we al weer aanbeland bij deze week. Ben benieuwd wat we deze week allemaal weer gaan beleven. Voor nu ga ik snel dit logje plaatsen en dan nog even televisie kijken. Op BBC2 is een serie genaamd "A band for Britain", waarin een vrouw probeert een kleine brassband nieuw leven in te blazen. Erg leuk, zeker als je van blaasmuziek houdt. {jcomments on}