Maandagavond. Tijd alweer voor een verslagje op mijn web-log. Vorige week weer een aparte week gehad. Maandagmorgen werd ik wakker met keelpijn. Mijn stem was zelfs bijna weg. Er stond voor maandag een ochtendje werken voor TNS-Nipo op de agenda, dus het eerste wat ik 's morgens moest doen was die shift afzeggen. Ik heb hem kunnen verplaatsen naar de vrijdagochtend. Maandagmiddag moest ik nog wel even naar Daniël's school. Een volgend gesprek over het rugzakje. Ik had verwacht dat het een kort gesprek zou zijn, maar heb er meer dan een uur gezeten. Ik had het idee dat ze het zelf niet helemaal goed hadden voorbereid.
Dinsdag was Daniël al op tijd vrij, maar toen hij thuis kwam zag hij er niet echt goed uit. Rode oogjes, en hij voelde zich moe. Hij is boven op zijn bed gaan liggen, en ik geloof dat hij zelfs even heeft geslapen. Ik heb zijn drumstelles maar afgezegd. Dinsdagavond wilde hij wel naar school. Er was een open huis en Daniël mocht helpen in het wiskundelokaal. Ik heb hem gebracht en gehaald. Het is goed gegaan, maar hij was wel ontzettend moe.

Dinsdag op woensdag een verschrikkelijke nacht gehad. Daniël is snipverkouden geworden en dat doet tijdens het slapen vreemde dingen met hem. Hij was aan het slaapwandelen en wilde niet meer in bed. Ik was woensdagochtend dan ook niet echt goed uitgeslapen. Daniël ook niet, maar ik heb hem wel naar school gestuurd. Hij had die ochtend een toets. Tegen kwart voor één kreeg ik telefoon van school. Daniël voelde zich niet helemaal lekker. Hij kon zelf wel naar huis fietsen en dat heeft hij ook gedaan. Thuis zijn temperatuur opgenomen, maar hij had geen verhoging of koorts. Hij was gewoon doodmoe van een paar nachten slecht slapen. 's Avonds moest ik naar school en toen ik thuis kwam vertelde Marinus dat Daniël al om kwart voor acht naar bed was gegaan. Hij heeft heerlijk geslapen en donderdagochtend was hij al weer een stuk beter.

Met mijn stem ging het donderdag ook al een stuk beter. Ik was wel, net als Daniël, snipverkouden geworden. Donderdagmiddag weer aan het werk gegaan. Bijna een liter water gedronken om mijn keel een beetje vochtig te houden, maar ik heb de hele shift kunnen werken. Donderdagavond weer naar Patrimonium. Er zaten allemaal nieuwe stukken in het postvakje, en... weer een andere dirigent. Wim lag thuis op bed met een behoorlijke griep. De inval dirigent heeft met ons alle nieuwe stukken doorgenomen, maar op een manier waarop Wim het denk ik niet zou doen. Veel langzamer dan het zou moeten en dat speelt bij sommige nummers niet erg fijn.
Vrijdag was voor mij een werkdag. Ik had mijn shift van de maandag naar de vrijdag verplaatst, en op vrijdag stond ook al een shift. Dat betekend dus dat ik vrijdagochtend en vrijdagmiddag aan het werk was. Ik kon het ook allemaal vol houden. Wat extra water erbij en even iets langer wachten voordat ik op OK drukte voor een volgende respondent.

En dan het weekend. Een lekker rustig weekend gehad. We waren van plan naar pa te gaan, maar aangezien Daniël en ik snipverkouden zijn, leek ons dat niet verstandig. Komend weekend gaan we waarschijnlijk even heen. {jcomments on}