Half tien geweest. Net weer een shift gewerkt, en nu nog maar even mijn weblog bijwerken. Ik wilde vanmiddag al een logje schrijven, maar Daniël gooide roet in het eten. Daarover later nog wel meer.

Laten we beginnen met vorige week. Wat hebben we toen allemaal weer beleefd. Uiteraard moest ik op dinsdag met Daniël naar drumstelles. Een nieuwe locatie dit keer. Het gebouw waar ze nu zitten is veel groter, met ook veel meer parkeerruimte, maar de wachtruimte is wel behoorlijk koud. Ik heb de hele tijd met de jas aangezeten. Daniël zei dat het in de repetitieruimte wel warm was. Gelukkig maar, want in de kou spelen lijkt mij maar niks.

Woensdagavond weer naar school. Laatste deel van de basisonderdelen van Word. Deze week hebben we als huiswerk een aantal onderdelen die ik zelf al wel eens heb geweten, maar die flink weg zijn gezakt. Echt van die o ja dingetjes. Daarnaast natuurlijk weer even getypt.

En dan de donderdag. Meestal werk ik op donderdagmiddag, maar dit keer was ik vrij. Kon ik mij mentaal voorbereiden op de repetitie met Patrimonium. Haha. Wim was er gelukkig weer, dus hebben we de nieuwe stukken op de juiste snelheid doorgespeeld. Dat speelt toch een stuk lekkerder.

Vrijdagochtend kreeg ik van TNS-Nipo een mailtje dat ze voor de vrijdagavond nog mensen konden gebruiken. Gelijk gebeld natuurlijk en toen was ik ineens op vrijdagavond aan het werk. Een leuk onderzoek met veel respons. Altijd fijn natuurlijk. Dat werkt een stuk leuker dan op een onderzoek waar niemand aan mee wil werken.

En dan komen we bij de zaterdag. Een drukke middag gehad. Eerst naar van der Glas voor een mondstukaanmeting. Er is van alles gemeten en uiteindelijk kwam hij met een drietal mondstukken aanzetten en kon ik mijn keuze maken. Uiteraard was mijn keuze niet aanwezig in de schappen van van der Glas en moet hij worden besteld. Nog drie tot vier weken wachten voordat ik op mijn nieuwe mondstuk kan spelen.

Na de mondstukaanmeting doorgereden naar Drachten. Ik moest nieuwe schoenen hebben, want mijn oude schoenen vertoonden vrijdag ineens wat gaten in het leer. Jeetje, wat een ramp is het om eind januari nog winterschoenen te krijgen. De winter is nog lang niet voorbij, maar de schoenenwinkels liggen al vol met zomerschoenen. Heel veel winkels hadden nog wel opruiming, maar een stel goede stevige schoenen kosten in de opruiming nog meer dan 100 euro, en dat ga ik echt niet voor een paar schoenen betalen. Uiteindelijk toch nog geslaagd bij van Wieren in Surhuisterveen.

Gisteren zijn we 's middags bij mijn schoonouders geweest. Het gaat goed met mijn schoonvader. Hij ziet er goed uit en heeft weer plezier in de dingen die hij doet. Compleet hersteld is hij natuurlijk nog niet, maar hij is op de goede weg.

En dan zijn we aanbeland bij vandaag. De dag die weer iets anders liep dan ik had gehoopt. Omdat ik vanavond moest werken, wilde ik vanmiddag al een weblog schrijven, maar tegen twaalf uur kreeg ik telefoon. Een klasgenootje van Daniël(ze waren wegens rapportbespreking al om half twaalf vrij). Daniël en hij waren op weg naar huis met de sturen tegen elkaar gekomen en Daniël was daarbij lelijk gevallen. Ik dus in de auto op weg naar Daniël. Zijn neus kapot, knie kapot... zijn fiets... nou ja, die zag er ook niet echt geweldig uit. De fiets kon ik bij de vrouw waar het voorthuis was gebeurd achter laten. Thuis wilde Daniël mij niet naar zijn knie laten kijken. Zodra ik er maar naar wees begon hij te gillen. Omdat ik toch wilde weten of de wond schoon was, heb ik dus maar een afspraak bij de huisarts gemaakt. Gelukkig was de wond goed schoon en de huisarts heeft hem even goed verbonden. Eenmaal weer thuis heeft Arendina mij weer naar het huis gebracht waar ik Daniël's fiets had achter gelaten. Gelukkig kon je er nog op rijden en ben ik op Daniël's fiets weer naar huis gegaan. Daar kon ik alles weer op zijn plek buigen en klikken en de fiets is dus weer helemaal in orde. Voordat Daniël weer in orde is duurt wel even. Hij kan zijn knie bijna niet buigen, dus ik zal hem de komende dagen wel naar school moeten brengen en halen. Hoe we dat op donderdag doen moet ik nog maar even bekijken, want dan mag ik 's middags werken. Ach, misschien kan hij tegen die tijd al wel weer fietsen. We zullen wel zien, en jullie lezen het hier volgende week wel weer. {jcomments on}