Het is al dinsdagmorgen. Ik zit met mijn laptop op schoot naar koffietijd te kijken, en ondertussen dus even mijn web-log bij te werken. Gisteravond geen tijd meer gehad om een logje te schrijven. Vergadering met de LVN-vrijwilligers bij mij thuis.

Vorige week onverwachts een drukke week gekregen. Zoals al verteld in mijn vorige logje, is Daniël gevallen met zijn fiets en heeft een flinke wond op zijn been. Fietsen was voor hem moeilijk, en dus heb ik hem alle dagen naar school moeten brengen en halen. Dinsdag nog wel naar de drumstelles geweest, maar erg handig en lekker ging dat niet.

Woensdag na schooltijd het verband verwijderd dat de huisarts maandag om zijn knie had gedaan. De wond zag er best wel goed uit, dus geen verbandje er meer om gedaan. Omdat er nog wel een klein beetje vocht uit kwam, heb ik er 's avonds wel weer even een gaasje op gedaan. Woensdagavond moest ik zelf weer naar school. Bij Word beginnen nu de leuke onderwerpen te komen. Hoewel de meeste dingen voor mij toch nog steeds wat herhaling is.

Donderdagmorgen eerst met de school gebeld. Ik moest 's middags werken en kon Daniël dus niet van school halen. Gelukkig was er een leraar die hem naar huis wilde brengen. 's Middags ben ik dus aan het werk gegaan, en vlak voor mij pauze werd Daniël thuis gebracht. In mijn pauze heb ik zijn wond weer bekeken, en helaas zag die er niet meer zo goed uit. Er kwam allemaal geel-groene pus uit. Gelijk met de assistent van de huisarts gebeld. Ik moest een uurtje later weer even terug bellen, dan zou zij met de huisarts overleggen. Een uurtje later kreeg ik te horen dat ik bij de apotheek een zalfje kon ophalen. Thuis gelijk ingesmeerd en maar weer een gaasje er op.

Vrijdag heb ik zelf veel op de bank gelegen. Mijn hele wang deed pijn. Waarschijnlijk mijn bijholtes ontstoken. Pijnstillers werkten niet echt en dus maar de hele dag op de bank gelegen.
Zaterdag ging het met mij gelukkig al weer ietsjes beter, dus kon ik 's middags gewoon naar Patrimonium om muziek te gaan sorteren. Met een heel clubje hebben we alle ingeleverde muziek gesorteerd. Je wilt niet weten wat we allemaal zijn tegengekomen. Muziekstukken die al lang geleden ingeleverd hadden moeten worden. Stukken die ik niet eens heb gespeeld. We zijn dan ook de hele middag bezig geweest met sorteren.
Voor de rest is het vorige week behoorlijk rustig geweest. Zondag ook de hele dag thuis geweest. Met Daniël's knie gaat het ondertussen de goede kant weer op. Vandaag is hij weer voor het eerst op de fiets naar school gegaan. Nog wel met een gaasje over de wond, want het voelt voor hem nog niet fijn om er niks op te hebben onder een spijkerbroek. Als hij straks thuis komt krijgt hij een korte broek aan en gaat het gaasje er weer af. {jcomments on}