Maandagavond, tijd om mijn web-log bij te werken. Ik zie dat ik dat vorige week helemaal ben vergeten. Geen idee waarom eigenlijk. Gewoon vergeten denk ik. Teveel leuke andere dingen aan het doen op dit moment. Met Daniël's knie gaat het weer de goede kant op. Hij heeft er al lang geen gaasje meer om en de plek wordt steeds een beetje kleiner.

Om me weer te herinneren wat er in de afgelopen twee weken allemaal is gebeurd, heb ik even de agenda er bij gepakt. In de week van 7 februari zie ik dat ik die week drie keer heb gewerkt, waarvan twee keer een avond. Ik vind het tegenwoordig best lekker om 's avonds te werken. Het lijkt wel of de tijd veel sneller gaat. Het komt misschien ook omdat ik tijdens het werk tegenwoordig met collega's contact heb via MSN. Gezellig kletsen als we weer eens op de volgende respondent moeten wachten.

Verder is in week 6 de monteur van Sanders meubelstad langs geweest. Al voor de kerst heeft een scharnier van onze grote kast in de kamer het begeven en deze is dus nu eindelijk vervangen voor een nieuwe.

In het weekend van week 6 zijn we op zondag naar mijn ouders geweest om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Ik had voor haar, via de software van de HEMA, een nieuwe verjaardagskalender gemaakt met allemaal eigen foto's. Hier was ze erg blij mee. 's Middags kwamen Ronald en Richard ook nog even langs. Tegen een uur of zeven zijn we weer naar huis gegaan, want maandagochtend moest Daniël gewoon weer naar school.
En dan zijn we al weer aanbeland bij vorige week. Een druk weekje, want ik mocht weer eens vier shifts draaien voor TNS-Nipo. De eerste op maandagmiddag. Dinsdagochtend was ik ook aan het werk en dinsdagmiddag weer met Daniël naar de drumles in Drachten. Er was even een misverstand over het tijdstip. De leraar heeft het schema omgegooid en dacht dat wij om twintig over vier zouden komen. Maar, ik had aangegeven dat ik dat te laat vond. Deze dinsdag heeft Daniël samen les gehad met een ander jongetje en na de vakantie heeft Daniël om vier uur les.

Woensdagmiddag weer aan het werk geweest en 's avonds natuurlijk weer naar school. We hebben nu bijna het hele boek van Word 2007 doorgenomen en van de laatste paar lessen leer ik ook nog eens wat. Of je het later veel gaat gebruiken is natuurlijk nog maar de vraag, maar als ik het moet gebruiken, weet ik hoe het moet.

Donderdag een lange, vermoeiende, maar toch ook een hele gezellige dag gehad. Kijk maar eens onder belevenissen op mijn site. Daar is een verslag toegevoegd over het uitje dat mijn moeder en ik hadden naar de huishoudbeurs in Amsterdam. Beiden hebben we weer heel wat aanbiedingen meegenomen. Ik heb onder andere weer eens oorbellen gekocht. Nikkelvrije oorbellen, in de hoop dat ik daar minder irritatie van krijg. Ik heb ze nu al sinds donderdag in en nog heel weinig last gehad. 's Nachts heb ik ze wel uit hoor, want het is niet goed om ze 's nachts in te houden.

Vrijdagochtend mocht ik weer eens werken en toen ik klaar was met werken kwam Daniël ook net thuis van school. Zijn vakantie was begonnen. Ze hebben niet eens een weektaak meegekregen, dus ze hoeven in de vakantie niets te leren of te maken. Wat een leventje zeg. Dat was in de tijd dat ik naar school ging wel anders. Daar kregen we in de vakantie vaak juist extra huiswerk op. Ik mocht 's middags nog wel even naar school. Een gesprek met de mentor en leerlingbegeleider van Daniël. Met het leren gaat het best goed op school. Alleen in de pauzes heeft hij het vaak nog steeds moeilijk. Ook komt hij nog wel eens te laat in de les. Daar gaan we na de krokusvakantie aan werken.

Het weekend was hier lekker rustig. Het hele weekend thuis geweest. Marinus was met zijn synthesizers aan de gang, Daniël vermaakte zich wel achter de computer, de Wii of met de Nintendo DS. Ik heb weer eens een oude hobby tevoorschijn gehaald. Het borduurpakket van de grote vertelselplaat ligt hier weer op tafel. Hij schiet al behoorlijk op. Ik hoop hem dit jaar toch eens een keer af te maken. {jcomments on}