Maandagavond alweer. We hebben net gegeten, de afwas is al gedaan en staat weer schoon in de kast. Tijd om voor de eerste keer een blog te schrijven via het nieuwe systeem op mijn website.
Het begin van vorige week stond voor mij in het teken van het updaten van mijn website. Al mijn blogs zijn nu beter geïntegreerd op mijn website en daar ben ik wel even mee bezig geweest. Maar naast het bijwerken van mijn website hebben we natuurlijk ook nog wel wat andere dingen gedaan.

Op dinsdagmiddag met Daniël naar Drachten voor zijn drumstelles. Ik weet niet wat de leraar dit keer tijdens de les heeft gedaan, maar 's avonds na het eten wilde Daniël nog even oefenen achter zijn drumstel. Dat wil hij anders nooit op de dag dat hij ook les heeft gehad. Ook op de andere dagen van vorige week is Daniël flink aan het oefenen geweest op zijn drumstel.

Woensdagochtend weer aan het werk geweest. Ik heb de shift vol kunnen houden, ondanks de krampen in mijn buik van de menstruatie. Gelukkig werden de krampen na het slikken van een ibuprofen wat minder. Ook maar gelijk een afspraak gemaakt in het UMCG voor het plaatsen van het Mirena spiraaltje. Dit moet namelijk gebeuren in de week van de menstruatie.

Woensdagavond weer naar school. Een heel interessant onderwerp in Word dit keer. Samenvoegen. Het laatste onderwerp uit het boek en het eerste onderwerp waar ik nog niet zoveel van wist. Deze week een herhaalles, en dan is volgende week woensdag al de proeftoets van Word en typen, en een week later het examen.

Donderdagochtend mocht ik natuurlijk weer werkafspraken voor deze week maken en... we konden weer eens onbeperkt inplannen. Er is een groot onderzoek gestart dat nog wel een aantal weken gaat duren. Voorlopig is er dus weer een tijdje werk genoeg.

Vrijdag was een drukke dag. 's Morgens en 's avonds mocht ik werken en tussendoor mocht ik nog even naar het UMCG voor het plaatsen van het Mirena spiraaltje. Zoals altijd liep daar het spreekuur weer uit en moest ik eerst een half uur wachten voor ik eindelijk aan de beurt was. Het plaatsen van het spiraaltje was zomaar klaar. Ik kon me goed ontspannen en heb er dus maar heel weinig last van gehad. Nu maar hopen dat het spiraaltje zijn werk gaat doen en dat ik minder last heb van extreme menstruaties met veel klachten.

En dan zijn we al weer aanbeland bij het weekend. We hebben het lekker rustig aan gedaan dit weekend. Marinus heeft alle belastingaangiftes af gemaakt en verstuurd en ik heb van alles en nog wat gedaan. Onder andere weer even aan het borduren geweest. Zondag natuurlijk nog even met de honden het natuurgebied in gegaan. Het was er heerlijk weer voor. Ik kreeg er gewoon een lentegevoel bij. Heerlijk dat zonnetje. Van mij mag de lente maar beginnen.

En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Vanmorgen boodschappen gedaan en het huis gepoetst. Vanmiddag aan het werk geweest en ik heb weer eens een beoordeling gehad. Mijn beste in vijf jaar tijd. Een goed tot zeer goed en zeer goed is het hoogste wat je als enquêteur kunt halen. Daar was ik dus wel zeer tevreden mee. {jcomments on}