Maandagavond al weer. Vandaag al weer een drukke dag gehad, maar nu is het eerst even tijd voor een nieuwe blog. Wat is er de afgelopen week allemaal weer gebeurd.

Het was met mijn werk weer een heerlijke week. Vijf keer kunnen werken, te beginnen op de maandagmiddag, maar daar heb ik het in mijn vorige blog al over gehad. Dinsdagochtend was de tweede keer dat ik mocht werken. Dinsdagmiddag weer met Daniël naar de drumstelles in Drachten. Ik moet nog wel even wennen aan het nieuwe tijdstip hoor. Daniël heeft nu les van vier uur tot twintig over vier en dat betekend dus dat ik, zodra we thuis zijn, moet beginnen met koken. Afgelopen dinsdag stonden we ook nog eens in de file voordat we eindelijk Drachten eens uit konden. Er stond een auto met pech midden op de rotonde. Erg onhandig.

Woensdagochtend mocht ik ook weer werken en woensdagmiddag ben ik maar weer eens even met de studie aan de slag gegaan. Het laatste hoofdstuk nog eens even goed doorgenomen. 's Avonds naar Drachten voor de opleiding. Bespreken van de opgaven uit het laatste hoofdstuk en de leraar had voor ons een kleine opdracht verzonnen. Zo konden we zien of we alles uit het boek van Word een beetje hadden onthouden. Deze week hebben we het proef examen van Word en typen en volgende week het echte examen. De week daarop begint dan de opleiding voor administratief medewerker die ik moet volgen om door te kunnen gaan voor secretaresse.

Donderdag hoefde ik niet 's morgens te werken, maar 's middags. 's Avonds weer gezellig naar Patrimonium voor een lekker avondje muziek maken.

En dan de vrijdag... tsja, wat zal ik van de vrijdag zeggen. 's Morgens moest ik werken en dan moet ik altijd eerst op de website van TNS-Nipo kijken aan welke onderzoeken ik mag werken. Mijn startpagina is www.nu.nl en daar zag ik 's morgens gelijk het verschrikkelijke nieuws over de beving en de tsunami in Japan. Tijdens het werken stond mijn laptop op de website van CNN om zo die verschrikkelijke beelden uit Japan te kunnen volgen. Het zijn beelden die op je netvlies gebrand worden. Net zo als de aanslagen op de Twin Towers in New York. Die beelden vergeet je nooit weer. Na het werken en de lunch voor de televisie gezeten. Ik bleef maar kijken en kijken. Maar ik moest op een gegeven moment de televisie wel uit doen, want ik moest mijn koffer nog inpakken voor het studieweekend van Patrimonium en natuurlijk moest er ook weer iets te eten op tafel komen.

Na het eten ben ik gelijk vertrokken richting Bantega voor het studieweekend. Een verslag daarvan vind je ondertussen al onder de link "muziek". Ik zal hier dus verder niet uitweiden over het super gezellige weekend dat ik heb gehad.

Gistermiddag tegen half drie kwam ik, moe maar voldaan, weer thuis. Nu is het nog even bijkomen van het weekend. Gisteravond redelijk op tijd mijn bed opgezocht en daar als een blok in slaap gevallen. Vandaag overdag voelde ik mij wel redelijk, maar vanmiddag tegen het eind van mijn werkshift voelde ik me toch wel weer een beetje vermoeid. Mijn gevoel zegt dat ik even op de bank moet gaan liggen, maar mijn verstand zegt dat ik dat beter niet kan doen, en ik geloof dat ik naar mijn verstand ga luisteren. Even volhouden nog en dan vanavond er maar weer lekker op tijd in. {jcomments on}