Het is al weer maandagavond. Daniël is net naar boven gegaan. Daar gaat hij nog even lezen en daarna lekker slapen. Marinus zit voor de televisie en ik zit achter mijn laptop deze blog te schrijven. Jullie weer op de hoogte brengen van wat er vorige week allemaal weer is gebeurd.

Ik heb weer een lekkere drukke week gehad. Alle dagen mocht ik een dagdeel werken. En natuurlijk stonden de normale wekelijkse afspraken weer op de agenda. Dinsdagmiddag met Daniël naar de drumstelles, donderdagavond repetitie met Patrimonium en natuurlijk op woensdag weer naar de opleiding. Dit keer stond de proeftoets van Word 2007 en de proeftoets typen op de agenda. We begonnen met de proeftoets Word 2007. Ik was als eerste klaar met de toets. Ik vond hem ook niet erg moeilijk. Na de Word-toets de proeftoets typen. Ik had 342 aanslagen per minuut. 33 procent fout en als eindcijfer een 8. Het cijfer voor de Word-toets kreeg ik donderdagavond via de mail. En ja hoor, net als bij de vorige twee proeftoetsen (telefoneren en kantoorvaardigheden) heb ik weer een 10 gehaald.

Vrijdag ook een drukke dag gehad. 's Morgens eerst aan het werk geweest en tijdens het werk werd de voicemail van mijn mobiel ingesproken door Van der Glas uit Heerenveen. Mijn nieuwe mondstuk was eindelijk aangekomen. Ik heb er zeven weken op moeten wachten. 's Middags na de lunch dus gelijk maar naar Heerenveen gereden om mijn nieuwe mondstuk op te halen. Na die tijd nog even naar de Jumbo in Drachten voor een aantal weekend boodschappen.

Zaterdag overdag lekker thuis geweest. Het was heerlijk weer en ik kreeg er gewoon lentekriebels van. De benedenverdieping eens een goede poetsbeurt gegeven. De kleden van de hondjes in de was, sierkussens naar buiten. Heerlijk. Zaterdagavond naar het concert geweest van Oranje Nassau uit Smilde. Hierin speelt mijn buurvrouw bij Patrimonium en Wim, dirigent bij Patrimonium, is hier ook dirigent. Het was een jubileumconcert, want de vereniging was 105 jaar jong geworden. Ter gelegenheid daarvan was ook het Politie Orkest Noord Nederland uitgenodigd om een aantal stukken te spelen. Ik heb van het concert genoten. Zowel van het politie orkest als van Oranje Nassau zelf.

Gisteren, zondag dus, hadden we 's middags en een gedeelte van de avond bezoek van mijn schoonouders en zwager. Het gaat best goed met pa. Hij heeft op dit moment alleen wat last van de rug. Waarschijnlijk overbelasting, omdat hij na de operatie (longtumor verwijderd) anders is gaan bewegen om de pijn minder te voelen. Dat moet door veel beweging weer goed komen. We hebben een hele gezellige middag en avond gehad. Na de koffie zijn ze weer naar huis gegaan.

En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Vandaag een rotdag gehad. Ik heb het even helemaal gehad met de aanvraag van het rugzakje van Daniël. Wat een gedoe allemaal zeg. Ik wil er verder niet al te diep op in gaan, want dan ga ik mij weer opwinden en daar heb ik nu even helemaal geen zin in. Misschien volgende week. {jcomments on}