Het is tijd om jullie weer op de hoogte te brengen van wat er de afgelopen week allemaal is gebeurd. Ik zal maar gelijk beginnen met de maandag. In mijn vorige blog vertelde ik al dat die dag voor mij een rotdag was. 's Morgens kreeg ik een mail van de persoon die op school bezig is met de aanvraag van Daniël's rugzakje. Het ging weer over het PDO (psychodiagnostisch onderzoek) van Accare. Het onderzoek waarbij Daniël's IQ wordt gemeten. Voor de aanvraag van het rugzakje is deze te oud, terwijl op de papieren van Accare staat dat het onderzoek 2 jaar geldig is. Bij Accare willen ze het onderzoek binnen deze twee jaar niet opnieuw doen, en eerlijk gezegd wil ik liever ook niet dat het onderzoek weer wordt herhaald. Ik heb uiteindelijk een reactie terug gestuurd dat ze zelf maar contact op moeten nemen met Accare om duidelijk te maken wat ze nou precies willen. Ook heb ik ondertussen contact gehad met een PGB-consulente. Zij zegt dat het weinig zin heeft om nog een rugzakje aan te vragen, aangezien dit er volgend jaar waarschijnlijk toch uit gaat. Ze wil ons helpen met het aanvragen van een PGB, waar wij dan een onderwijsassistent van in kunnen huren. Van school heb ik nog steeds geen antwoord gekregen. Ik ga er zelf ook niet achteraan. Ik ben er even zat van.

Natuurlijk is er vorige week nog wel meer gebeurd. Dinsdag was Daniël op tijd vrij van school en zijn we voor de drumstelles eerst nog even naar de bibliotheek geweest. Even weer een tijdje lopen ronddolen in de bibliotheek. Heerlijk vind ik dat. Met een rugzak vol boeken daarna naar de drumstelles. Het gaat goed met de drumstelles van Daniël. Hij zit bijna elke dag wel even achter zijn drumstel en je hoort dat hij vooruit gaat.
Woensdag was een spannende dag. Examen voor telefoniste / receptioniste. Dit keer voor de modules typen en Word 2007. Ondanks dat ik wist dat ik het wel kon, was ik toch behoorlijk zenuwachtig voor het examen. Net als de week daarvoor werd er begonnen met de Word 2007 toets. Ik was binnen een uur klaar met het examen, terwijl er 100 minuten voor stond. Ik heb alles nog maar eens nagekeken en het daarna maar ingeleverd en koffie gaan drinken. Nadat iedereen klaar was met de Word 2007 toets was het tijd voor het examen typen. We mochten twee keer dezelfde tekst typen. Ik heb hem één keer gedaan. Na de eerste keer had ik al 342 aanslagen, 0,29% fout en als cijfer een acht. Ik ben wel voor een tweede keer begonnen, maar halverwege ben ik maar gestopt. Ik had al zoveel fouten getypt dat het geen zin had om verder te gaan. Op de uitslag van de Word 2007 toets moesten we nog even wachten.

Donderdagavond voor de eerste keer naar Patrimonium met mijn nieuwe mondstuk. Hij speelt echt fantastisch. Ik kan het veel langer vol houden en de hoge noten kan ik ook veel gemakkelijker spelen. In de pauze van de repetitie had ik op mijn mobiel een e-mail van de leraar van de opleiding. De uitslag van het examen Word 2007. De uitslag deed een grote glimlach op mijn gezicht verschijnen. Ik had een 10! Ik had maar één klein foutje gemaakt.

Vrijdag een rustige dag gehad. 's Morgens aan het werk geweest en 's middags nog even naar de kapper.

En dan het weekend. Ik heb een heerlijk weekend gehad. Zaterdag het jaarcongres van de LVN (lymfklierkanker vereniging Nederland). Een verslag daarvan kun je lezen onder belevenissen. Zondag was dus een dag van bijkomen van deze heerlijke dag.

En dan zijn we al weer aanbeland bij deze week. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Eens kijken wat we deze week weer allemaal gaan beleven. Dat kun je dan natuurlijk volgende week weer hier lezen.

{jcomments on}