Het is al behoorlijk laat op de maandagavond, maar toch nog maar even een blog van mij. Vorige week maandag ben ik er ook al niet aan toegekomen om een blog te schrijven. Ik zat voor een vergadering van de patiëntenvereniging in Amersfoort. Maar daarover later nog wel meer. We zullen deze blog maar eens beginnen in week 38.

Week 38 begon op de maandag met boodschappen doen en 's middags mocht ik weer eens werken. Dinsdagochtend mocht ik ook aan het werk en dinsdagmiddag stond er een afspraak bij de kapper op de agenda. Even de haren weer wat korter laten knippen. Toen ik thuis was kreeg ik een sms van Daniël's drumstelleraar. Of we die dag en volgende week om vijf uur konden komen. Nou, nee dus. Wanneer moeten we dan eten? We wonen niet om de hoek of zo. Dus maar afgesproken dat Daniël al stopt met de lessen in Drachten. Hij zou toch nog maar twee lessen krijgen.

Woensdagmiddag en donderdagmiddag ook weer aan het werk geweest. Donderdagavond na het eten gelijk richting de drafbaan in Groningen gereden. We moesten dit keer in uniform naar de repetitie. En we moesten er al vroeg zijn, omdat er allemaal opnames werden gemaakt voor de film die tijdens het jubileumconcert in december wordt afgespeeld. We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het opnemen van de korte filmpjes. Het gaat vast ontzettend mooi worden. Daniël kreeg tijdens de repetitie ook al een vestje aan en een stropdas voor. Het stond hem zo mooi, dat ik daar natuurlijk even een foto van moest maken. Dat is ook de foto die vandaag onder mijn blog komt te staan.

We gaan even lekker snel door week 38 heen en zijn ondertussen al aanbeland bij het weekend. Een behoorlijk druk weekend... nou ja de zaterdag dan. Een instructie ochtend voor mijn nieuwe opleiding en de vrijwilligersdag van de patiëntenvereniging. Eén van de redenen dat deze blog vandaag zo laat is, is omdat ik voor ik aan dit blog begon, eerst twee nieuwe verslagen aan belevenissen heb toegevoegd. Eén van de Thomasdag van begin september en een verslag van de zaterdag van week 38. Jullie kunnen dus even verder met lezen en het bekijken van foto's.

Week 39 begon lekker hectisch. Een bijkeuken vol uitwerpselen. Mikal was weer eens aan de diarree. Nadat ik de bijkeuken schoon had gemaakt moest ik nog snel even wat boodschappen doen bij de Lidl en om negen uur mocht ik weer beginnen met werken. Ik kon het allemaal precies redden. Gelukkig ging het 's middags al weer een stuk beter met Mikal, want ik moest voor een vergadering van LVN naar Amersfoort. Ik hoefde dit keer niet alleen te reizen. Rita en ik hadden op het station van Groningen afgesproken en samen reisden we met de trein naar Amersfoort. De vergadering duurde van vijf tot half acht en daarna moesten we nog weer terug. Het was dus al behoorlijk laat toen ik weer thuis kwam. Ik was ook erg moe geworden en ben dus gelijk naar bed gegaan. Mijn blog was ik even helemaal vergeten en vandaar dat er dus vorige week geen blog is gekomen.

De rest van week 39 was een stuk rustiger dan de maandag. Alle dagen mocht ik even een shift werken. Op vrijdag stond er nog wel een leuk bezoekje op de agenda. Koffie drinken bij een vrouw die ik via het trollbeadsforum heb leren kennen. Het was een hele gezellige ochtend. Het blijkt dat we heel veel dingen gemeen hebben. Die koffiedrink ochtenden gaan we vast en zeker vaker doen.

En dan zijn we al weer aanbeland bij het weekend. Wat moet ik daar nu van zeggen. Ik heb heerlijk genoten van het mooie weer. Zaterdagmorgen in de tuin aan het werk geweest en 's middags even met een boekje achterthuis genoten. Ook zondag lekker in de tuin zitten lezen. Zondagavond nog een mooie wandeling met de honden gemaakt door het natuurgebied.
En dan nu de foto van Daniël in zijn patrimonium uniform. Omdat de foto met mijn mobiele telefoon is genomen, is de kwaliteit niet helemaal je van het. Maar ik moest hem toch even met jullie delen.

daanpatrimonium