Het is ondertussen al meer dan twee weken geleden dat mijn laatste blog is geschreven. Nodig tijd dus voor een nieuwe update over wat er allemaal in die twee weken is gebeurd. Bedankt trouwens voor degene die mij er vandaag op attendeerde dat er nog geen nieuwe blog was, anders waren we het deze week ook nog weer vergeten. Ik ben gisteren namelijk wel met mijn website bezig geweest. Bij de verslagen van Patrimonium is een verslag toegevoegd van de geluidsopname van 15 oktober. En in het belevenis gedeelte is een verslag toegevoegd van een dagje uit met mijn grote zoon. Afgelopen zaterdag ben ik met Daniël bij NEMO in Amsterdam geweest. We hebben een heerlijke dag gehad, maar dat kun je allemaal lezen in het verslag dat ik daarover heb geschreven.

We zullen even grofweg vertellen wat er de afgelopen twee weken allemaal is gebeurd. We pakken even de dingen er tussenuit die anders zijn dan wat er meestal in een week gebeurd, want de meeste dingen gebeuren nou eenmaal elke week. Zoals werken, boodschappen doen, huiswerk maken voor mijn opleiding, enzovoort. Maar natuurlijk gebeuren er ook wel dingen die (gelukkig) niet elke week gebeuren. Eén van die dingen was op woensdagavond 12 oktober. Na de afwas vertrok ik gelijk richting Groningen. Bij juwelier J&W van Ark was die avond een Trollbeads event. Daarbij kon je zien hoe de glaskralen worden gebrand en kon je lekker in de bakken met Trollbeads neuzen. In principe zou er die avond niet worden verkocht, maar er zijn toch heel wat vrouwen met nieuwe Trollbeads naar huis gegaan. En... ik was daar één van. Mijn Trollbeads armband begint al aardig vol te raken.

Twee dagen daarna, op 14 oktober, heb ik 's morgens even heerlijk gewerkt. Nadat ik klaar was met werken, kreeg ik telefoon van mijn zwager Jurrie. Het ging heel slecht met pa en de huisarts verwachtte dat het misschien nog maar een paar dagen zou duren. Gelijk Marinus op zijn werk gebeld en die ging gelijk richting zijn ouders. Ik moest nog een aantal dingen omgooien, maar daarna reed ik ook samen met Daniël richting de familie. Daniël en de hondjes eerst naar mijn ouders gebracht en daarna doorgereden naar mijn schoonouders. Pa lag op bed en zag er heel slecht uit. Hij rochelde heel erg en als hij wakker was, was hij erg verward. 's Avonds wel weer met Daniël richting huis gereden, want de volgende dag moesten wij naar Groningen voor een geluidsopname met Patrimonium. Daarover vind je onder muziek een verslag.
Zaterdag met een volle auto richting Groningen. Spullen voor het muziek maken mee en een koffer met logeerspullen mee. Nadat de opname klaar was weer richting de familie. Het ging nog steeds erg slecht met pa, maar hij leek wel weer een beetje beter dan de dag er voor.
Het hele weekend bij de familie geweest. Pa knapte weer een beetje op, maar kan niet meer uit bed komen. Hij ligt (ook nu nog) de hele dag op bed. Af en toe is hij even vijf minuten wakker, maar voor het grootste deel van de dag slaapt hij. Het is nu een beetje afwachten op het moment dat zijn lichaam het opgeeft. En niemand kan ons vertellen hoe lang dat nog gaat duren.

Na dit heftige weekend begon voor Daniël de herfstvakantie. Marinus en ik hadden geen vakantie en we mochten beiden op maandag weer aan het werk. Voor de rest is de herfstvakantie een rustige week geweest. Ondanks de vakantie was er op donderdag wel een repetitie van Patrimonium. Daniël heeft deze repetitie genoten. Hij mocht een aantal nummers op de snare drum spelen!
Afgelopen zaterdag dus met Daniël naar NEMO in Amsterdam geweest, maar daar vind je dus ook elders op mijn site een verslag van.

De foto van vandaag is er één van mijn Trollbeads armband zoals hij er nu uit ziet. Nog een aantal kralen er bij en dan is hij compleet!

IMG 1792