Het is al wat later op de avond, dus het is nodig tijd om eens een blog te schrijven. Vorige week is er ook al geen blog gekomen, maar afgelopen dinsdag heb je op mijn blog kunnen zien waar dat aan lag. Mijn schoonvader is overleden. Daarover later in dit blog nog wel meer.

Wat is er in de afgelopen twee weken allemaal gebeurd. In week 43 stonden en vijf shifts op de agenda. Allemaal in de middag. Op de maandagochtend heb ik dus eerst maar de wekelijkse boodschappen gedaan. Maandagavond in de keuken bezig geweest. Een heerlijke cake gebakken, want dinsdagmorgen kreeg ik de vrijwilligers van de LVN regio Noord op bezoek voor een regiovergadering. Het is ons heel goed bevallen om op een ochtend te vergaderen, dus dat gaat vast nog wel vaker gebeuren. De shift op dinsdagmiddag stond in eerste instantie niet gepland, maar, de vergadering was al vroeg afgelopen en nadat iedereen weg was heb ik even gebeld of ze voor die middag nog mensen konden gebruiken. Dat konden ze, en dus mocht ik dinsdagmiddag weer aan de slag.

Wat er woensdag en donderdag is gebeurd weet ik eigenlijk niet zo goed meer. Natuurlijk was er op de donderdagavond een repetitie met Patrimonium, maar voor de rest... geen idee. En dus gaan we naar de vrijdag. Vrijdagmiddag stond de laatste shift van die middag op de agenda, maar veel heb ik er niet van kunnen werken. Vlak nadat ik was begonnen kreeg ik een sms-je van mijn zwager dat mijn schoonvader was overleden. Ik ben natuurlijk gelijk gestopt met werken. Daar stond mijn hoofd ineens helemaal niet meer na. Toevallig was Marinus die middag vrij en konden we gelijk een aantal dingen regelen. Marinus ging gelijk richting zijn moeder en broertje. Ik bleef in eerste instantie thuis. Daniël had die middag nog slagwerkles, en na die tijd vertrokken Daniël en ik richting de familie. Hondjes en logeerspullen in de auto, want we hadden ook al geregeld dat we bij mijn ouders konden slapen.

Het hele weekend zijn we bij de familie geweest. Zaterdagmiddag toch ook nog even met ma naar het centrum van Stadskanaal gegaan. Er even tussenuit. Even wat kleine boodschapjes doen. Zondagavond zijn Marinus, Daniël en ik met de hondjes weer naar huis gegaan. Alles was zo'n beetje geregeld en Daniël moest de volgende dag ook weer naar school.

We zijn dus al weer aanbeland bij week 44. Maandagmorgen ging Marinus gewoon weer aan het werk en Daniël weer naar school. Ik was in het begin van de week nog even lekker vrij. Er was in week 44 niet veel werk waarvoor ik mij kon inplannen en ik had mijn shifts aan het eind van de week gepland. Maandagmorgen ben ik eerst maar even de wekelijkse boodschappen gaan doen. Voor de rest een beetje in huis aan het werk geweest. Wassen, strijken, poetsen, enz.

Dinsdag was de crematie van pa. Het was een dienst zoals pa graag had gewild.

De rest van de week een beetje rustig aan gedaan. Donderdagmiddag en vrijdagochtend aan het werk geweest en voor de rest niet zo heel veel bijzonders gedaan.
Zaterdagochtend met Marinus naar van Ark in Groningen geweest. Ik heb een mooie trollbeads bedel voor aan mijn armband uitgezocht als aandenken aan pa. Zo is hij toch altijd een beetje bij mij.
Aan het eind van de zaterdagmiddag richting mijn familie gereden, want we zouden met zijn allen naar het concert van Crescendo Stadskanaal waar mijn vader en broertje bij spelen. We hebben een heerlijke avond gehad. Genoten van mooie muziek.

Zondagmiddag nog weer even naar mijn schoonmoeder geweest. Ze is al druk bezig met het opruimen van de spullen van pa. Marinus heeft nog een stapel zakdoeken, sokken en hemden mee gekregen. Daar hebben we voorlopig wel weer een lekker voorraadje van. Altijd handig. 's Avonds ook nog bij ma gegeten en daarna de hondjes weer bij mijn ouders weg gehaald en weer naar huis gegaan. Een avondje bankieren (bank hangen) met een aantal van mijn favoriete televisieseries. NCIS LA en NCIS.

En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Vandaag even geen foto. Waarschijnlijk volgende week weer. Tot dan!