Het is maandag, het eind van de middag. En ik zit al achter mijn laptop om een blog te schrijven. Meestal ben ik op maandagmiddag aan het werk en dan lukt dat natuurlijk niet. Maar vandaag stond er iets anders op de agenda en kon ik even niet werken. Ik was wel lekker op tijd thuis vanmiddag en zat me een beetje te vervelen. Nou, dan kan je maar beter even een blog gaan schrijven over wat er vorige week allemaal is gebeurd.

Ik heb weer een leuke week achter de rug. Op maandagochtend natuurlijk even richting Surhuisterveen voor de wekelijkse boodschappen. Toen ik, eenmaal weer thuis, de boodschappen net had opgeruimd en lekker even met een kopje koffie op de bank zat, ging de telefoon. Jan van de LVN regio Noord. We hebben even gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat. Nadat ons gesprek was afgelopen snel nog even wat huiswerk voor mijn opleiding gemaakt, want 's middags mocht ik weer aan het werk.

Dinsdag en woensdag twee normale dagen gehad. Dinsdag in de ochtend aan het werk geweest en woensdag stond er een middagshift op de agenda. In de tijd dat ik niet aan het werk was, mocht ik weer huiswerk maken, want dat is deze twee weken behoorlijk veel. Daarnaast natuurlijk ook nog wel tijd voor andere dingen hoor!

Donderdag was het weer zover. Controle bij dr Kluin in het UMCG. Mama ging weer met mij mee. Papa heeft haar naar het UMCG gebracht. We waren er beide lekker op tijd. Ik had een afspraak om negen uur, maar ik werd om tien voor negen al bij haar geroepen. De fysieke controle was weer in orde. Altijd fijn om te horen. Wel hebben we het heel veel over mijn gewicht gehad. Ik ben weer veel te zwaar en er moet gewoon wat van af. Ik heb een verwijzing naar de diëtist op de oncologie afdeling van het ziekenhuis gekregen. De uitnodiging met een datum moet ik nog krijgen. Ik ben benieuwd wanneer ik daar terecht kan.
Na de controle en het bloed prikken met mijn moeder naar Ikea gegaan. Eerst even heerlijk koffie gedronken en om tien uur met mijn mobiele telefoon mijn werk gebeld voor de shifts van deze week. Daarna door de Ikea gegaan. De tijd vliegt ook voorbij als je bij Ikea bent. We waren zo weer een uurtje verder voordat we met de bus richting het centrum van Groningen gingen.
De rest van de dag gezellig met mama in Groningen aan het winkelen geweest. We hebben alvast een aantal aankopen gedaan voor de Sinterklaasavond. Zijn die al weer binnen. We waren pas tegen half vijf weer thuis, waar ik bijna gelijk met het eten aan de slag kon, want 's avonds moesten Daniël en ik natuurlijk weer naar Patrimonium.

Vrijdag even bijgekomen van het dagje shoppen. Mijn vermoeidheid is een stuk minder, maar van zo'n dagje shoppen moet ik toch echt wel even een dagje bijkomen. Vrijdag lekker rustig aan gedaan dus. Kon ik mij weer opladen voor zaterdag, want zaterdag ben ik naar de vrijwilligersdag van de NFK geweest. NFK staat voor Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties. Het was een hele leuke dag en als ik er aan denk zal ik nog even een kort verslagje voor de website schrijven. De vrijwilligersdag was rond half vijf afgelopen en dus was ik 's avonds ook nog wel redelijk op tijd weer thuis om gezellig met de rest van het gezin voor de televisie te zitten.

Gisteren weer een rustig dagje gehad. Ik ben heel veel bezig geweest met leuke dingetjes die ik op de vrijwilligersdag heb gehoord.
En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Wat ik vandaag allemaal heb gedaan, daar vertel ik volgende week wel weer over en dus hoeven we het nu alleen nog maar even over de foto van vandaag te hebben. Vandaag een foto van mijn Trollbeads armband die nu helemaal af is.

IMG 1907