Het is al dinsdagavond en het is nodig, maar dan ook echt nodig tijd om weer eens een blog te schrijven. Waren mijn vorige twee blogs erg vroeg op de dag geschreven, deze blog is meer dan een week te laat. Ik heb het de laatste tijd dan ook behoorlijk druk. Ik heb dit jaar zelf weer eens kerstkaarten gemaakt en die moesten natuurlijk af. Daarnaast ook nog het huiswerk voor mijn opleiding, het huishoudelijk werk en mijn werk voor TNS-Nipo. Kortom... druk, druk, druk. Ik nam me wel voor om een blog te schrijven, maar als ik eenmaal zat, dan had ik daar toch ook niet zo'n zin meer in. Vandaar dat jullie dus een tijdje op deze blog hebben moeten wachten.

Er stonden de afgelopen weken niet alleen afspraken om te gaan werken in de agenda. Er waren ook nog andere leuke dingen waar ik naar toe moest. Zo stond er op zaterdag 26 november een studiemiddag met Patrimonium op de agenda. 's Morgens voor Daniël en ik daar heen moesten heb ik eerst in de keuken gestaan, want na de studiemiddag was er een American Party. Dat betekende dat iedereen wat te eten mee moest nemen. Ik heb de aardappel-kerrie salade gemaakt, naar het recept van mijn schoonmoeder.

De hele dag was een groot succes. 's Middags lekker gerepeteerd en daarna heerlijk gegeten van al het lekker dat door iedereen was meegenomen. Mijn salade is bijna helemaal op gegaan.
Na het eten kregen we de DVD te zien van het jubileumnummer, waar we in oktober de geluidsopname van hebben gedaan. Het is een hele mooie DVD geworden. Nieuwsgierig? Kom dan op 16 december naar de Immanuelkerk in Groningen. Daar begint om 20:00 uur het jubileum / najaarsconcert.

Vorige week ook nog een drukke week gehad. Naast het maken van de kerstkaarten, mocht ik ook nog alle cadeautjes voor het Sinterklaasfeest inpakken en natuurlijk gedichtjes maken.
Afgelopen zaterdag zijn we weer bij de familie geweest. Zaterdagmiddag even naar ma en Jurrie geweest. Jurrie was jarig geweest en dat hebben we nog een klein beetje gevierd.
's Avonds hebben we met mijn ouders en Ronald en Richard het grote Sinterklaasfeest gevierd. We zijn allemaal weer flink verwend. Marinus heeft heel veel kerstspulletjes gekregen. Ik ben verwend met een stoompan, nieuw afdruiprek en een flesje dove showergel. Daniël ging naar huis met een memobord voor op de slaapkamer, nieuwe drumstokken en een mooie hoes voor zijn drumstokken.

En dan zijn we aanbeland bij de "foto" van vandaag. Het woord foto staat tussen haakjes, omdat ik vandaag met jullie een filmpje wil delen. Het is de teaser voor het concert van Patrimonium.