Mijn laatste blog is alweer tien dagen geleden. Tijd voor een volgende blog. Mijn laatste blog geschreven op de dag dat ik naar de hematoloog was geweest en de dag dat ik met een nieuwe antibiotica kuur ben begonnen. Zondag leek het alsof de antibiotica kuur aansloeg, maar de dagen daarna liepen het aantal plaspauzes op een dag weer omhoog. Ook de buikpijn onderin de buik lijkt erger te worden.
Vanmorgen was dus de laatste dag van de antibiotica kuur, maar helaas zijn de klachten nog niet verdwenen. Van meerdere mensen het advies gekregen om mijn urine weer op de kweek te laten zetten en dus heb ik vanmorgen mijn ochtendurine weer opgevangen in een potje om naar de huisarts te brengen. Voordat ik zomaar richting de huisarts zou gaan, heb ik eerst nog even contact opgenomen met de assistent, hoe laat ik het beste even langs kon komen om de urine te brengen. Of ik daarvoor niet eerst nog een afspraak met de huisarts wilde. Er was om half elf nog wel een plekje.

Tsja, zou niet weten wat de huisarts nog kan doen, die heeft mij al doorgestuurd naar de hematoloog. Dus heeft de assistent even aan de huisarts gevraagd en van hem moest ik maar contact opnemen met het UMCG, omdat daar de vorige kweek ook was gedaan. Zucht... tuurlijk, waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan...
Gelijk gebeld naar de afdeling hematologie en ik werd doorverbonden met de hematologie verpleegkundige. Die vond het verstandig om het voor te leggen aan de hematoloog zelf en ik zou door haar worden teruggebeld. Pas na het warm eten vanavond ging mijn mobiele telefoon en... was ik net te laat met oppakken. Er was wel een voicemailbericht ingesproken door mijn eigen hematoloog. Strekking van het verhaal was dat dit toch iets was waarmee ik naar de huisarts moest. Nog een diepe zucht... Typisch een van het kastje naar de muur geval.
Morgenvroeg sta ik dus om acht uur bij de huisarts op de stoep met mijn potje urine. Van tevoren bellen, daar doen we even niet meer aan. Ik ga er niet eerder weg dan dat ze mijn potje urine op gaan sturen voor een urinekweek.

Wat hebben we vorige week nog meer gedaan. Maandagmiddag en dinsdagmiddag aan het werk geweest. Dat ging best aardig, maar na drie uurtjes werken ben ik wel gestopt. Rustig aan weer opbouwen was het idee.
Dinsdagmiddag lag er een brief van het UMCG in de bus. De afspraak voor de CT-scan. Volgende week maandag (1 oktober) ben ik daar aan de beurt. Ik moet vijf kwartier van tevoren aanwezig zijn voor het drinken van de contrast vloeistof. Eens kijken of we die tussentijd kunnen benutten voor het indienen van een klacht over de afdeling neurologie.
Woensdag en donderdagavond weer even lekker muziek gemaakt. Ondanks de vele plaspauzes, kan ik daar toch wel even heerlijk van genieten.
Vrijdag een lekkere rustige dag gehad en ook zaterdag hebben we het rustig aan gedaan. 's Middags nog even naar Saturn geweest. Ik was op Internet al een tijdje aan het kijken naar een nieuwe fotocamera die ook HD-filmpjes kan maken en ik wilde ze wel eens in het echt gaan bekijken. Uiteindelijk is er een Nikon Coolpix P510 mee naar huis gegaan. Een heerlijke camera die niet alleen HD-filmpjes kan maken, maar ook geweldige foto's! We sluiten dit blog vandaag dan ook weer af met een tweetal foto's gemaakt met mijn nieuwe camera. De eerste is één van de weinige bloemetjes die nog in onze tuin bloeit. Persoonlijk vind ik het een geweldige foto. Je kunt de dauw nog op de blaadjes zien! En daarnaast een foto van het fotomodel bij ons in huis. Is het geen geweldige boef! 

{jcomments on}RSCN0087

DSCN0060