Dat was me het dagje wel weer zeg! En nu eerst maar eens even een blog schrijven voor we met een aantal andere dingen bezig gaan, want anders vergeten we de blog weer.

Vorige week de eerste 'normale' week van 2012. Daniël moest maandagochtend weer naar school en dat was voor hem toch best wel even wennen. Hij kon bijna zijn bed niet uitkomen. Maar, uiteindelijk was hij weer op tijd klaar om naar school te gaan. Nadat hij naar school was gegaan heb ik mijn vorige blog geschreven en daarna was het weer werken. Ook best even weer wennen hoor, zo na twee weken vakantie te hebben gevierd.
Maandagmiddag mocht ik dus nog even de wekelijkse boodschappen doen. Normaal doe ik dat 's ochtends, maar om de één of andere vreemde reden had ik voor de maandag een ochtendshift gepland.

Dinsdag mocht ik 's middags werken en heb ik 's morgens eens even wat huiswerk gemaakt voor Engels. Ik moet me er echt voor zetten om toch af en toe even wat huiswerk te maken, want het Engels is voor mij ontzettend simpel en dus best ook wel saai. Gelukkig is het maar een paar weken en dan heb ik al het leren achter mij en kan ik op zoek gaan naar een baan als secretaresse. Als iemand iets weet? Laat het me maar weten!

Woensdag eerst Daniël naar school gebracht en daarna weer een shift gedraaid. 's Middags Daniël van school gehaald en gelijk doorgereden naar Drachten. De rits van Daniël's schooltas was al weer kapot. Ze konden hem wel weer repareren, maar ik ben bang dat hij dan over drie maanden weer kapot is. Daar hebben we geen zin in en dus hebben we maar een nieuwe rugzak gekocht. Hopen dat deze wat langer mee gaat. De vorige rugzak zit 30 jaar garantie op, maar om daarmee elke drie maanden naar de winkel te gaan om hem te repareren... nee, laat maar.

Donderdag en vrijdag twee redelijk normale dagen gehad. Beide dagen aan het werk geweest en op donderdagavond weer muziek gemaakt bij Patrimonium. Vrijdagmiddag nog even naar de kapper geweest, maar voor de rest is er niet zo heel veel bijzonders gebeurd.
Gaan we dus maar verder met de zaterdag. Een druk dagje. 's Morgens ben ik weer op tijd richting Drachten gegaan, want ik had een mailtje van Hans Anders dat mijn nieuwe bril klaar lag. Die moesten we natuurlijk gelijk even ophalen. Eenmaal thuis maar weer even wat huiswerk gaan maken en toen was het ook al weer snel tijd voor de lunch. Na het lunchen ben ik nog even naar van Ark in Groningen geweest. Ik wilde de Limited Edition Chinese Dierenriem kralen van Trollbeads eens van dichtbij bekijken. En natuurlijk zijn er twee van die kralen mee naar huis gegaan.
De rest van het weekend lekker thuis geweest. Nou ja, thuis. Zaterdagmiddag en zondagmiddag nog een flink stuk gelopen met Laban. Het was er heerlijk weer voor.

En dan zijn we al weer aanbeland bij vandaag. Zoals ik aan het begin van deze blog al schreef... het was me het dagje wel zeg! Vanmorgen al vroeg boodschappen doen en toen die eenmaal waren opgeruimd kon ik al weer in de auto richting Marum voor mijn afspraak met de diëtiste. Binnenkort zal ik mijn dieetblog ook weer gaan bijhouden, dus hou die even in de gaten. Vanmiddag aan het werk geweest en dat liep niet helemaal lekker. Dat lag niet aan mij hoor. Het programma waarmee de enquêtes moeten doen had last van de Blue Monday waar iedereen het vandaag over heeft. Het liep vast, gooide enquêteurs er zomaar uit en ga zo maar door. Niet zo heel fijn werken dus. Ik was dan ook blij dat mijn shift er op zat.

En tot slot van deze blog natuurlijk nog de foto. Dit keer een foto van mijn nieuwste trollbeads aanwinsten. Het zijn de Chinese tekens de Rat (linksboven) en de Tijger (rechtsonder). Marinus is geboren in het jaar van de Rat en Daniël en ik zijn beide geboren in het jaar van de Tijger. {jcomments on}

le-dierenriem