Vandaag staat er weer een ochtendshift op de agenda, maar voordat die om negen uur begint, zal ik eerst eens even mijn blog bijwerken. Ik ben de laatste tijd weer druk bezig met van alles en nog wat en daardoor is het er vorige week even niet van gekomen om een blog te schrijven.

Eén van de dingen waar ik mee bezig ben geweest is mijn ansichtkaarten verzameling. Ik verzamel al jaren ansichtkaarten en bewaarde ze in een doos. Ik zeg "bewaarde", want in week 3 ben ik vooral bezig geweest om alle ansichtkaarten in mappen te plakken. Daarnaast heb ik ze allemaal gescand. Op mijn computer heb ik een database bestand gemaakt en daar alles netjes in geordend, en daarnaast heb ik nog een nieuwe website gemaakt waar alle kaarten opstaan. Kijk maar eens op: postcards.andreaweb.nl.

Wat is er nog meer gebeurd in de afgelopen twee weken. Eigenlijk niet eens zo heel veel bijzonders. In week 3 nog vijf keer aan het werk geweest, maar vorige week was het helaas gedaan met het vele werken. Het is weer rustig op het werk. Vorige week mocht ik maar twee keer werken en voor deze week staat er helaas maar één shift op de agenda. Natuurlijk ga ik elke dag even bellen of ze nog mensen nodig hebben, want één shift is niet veel. Mijn collega's, met wie ik veel contact heb via hyves, en ik hopen dat er binnenkort weer een aantal grote onderzoeken starten zodat er weer werk genoeg is.

Met mijn dieet gaat het ook lekker. Sinds ik begin november ben begonnen met afvallen, is er al vijf kilo af. Vorige week heel veel gewandeld en dat voelt heerlijk. Het kost energie, maar het levert ook heel veel energie op. Ik voel me altijd heerlijk als ik weer even buiten ben geweest. En afgelopen week was het natuurlijk ook heerlijk wandelweer. Gistermiddag ook weer aan het wandelen geweest. Mikal hinkelt op het moment weer wat met zijn pootje, dus die had ik even thuis gelaten. Samen met Laban ben ik naar landgoed Nienoord in Leek gereden en daar hebben we even heerlijk gelopen.

Mijn dieetblog wordt op de moment nog niet bijgewerkt, omdat ik op dit moment even met andere dingen voor mijn website bezig ben. Ik ben namelijk bezig met het ontdekken van Joomla. Een content management systeem voor websites. Een andere manier om mijn website te beheren en te ontwerpen. Misschien dat ik mijn website binnenkort weer eens helemaal omgooi. Maar daar gaat vast weer heel veel werk in zitten, dus eerst maar eens even ontdekken hoe dat gaat.

De foto van vandaag is een foto van ons vogelhuisje. Het is de laatste tijd erg druk bij het vogelhuisje. De foto is vrijdag genomen en ondertussen hangt er al weer een ketting vol nieuw voer rondom het huisje. {jcomments on}

vogelhuisje