Een dagje te laat, maar hier toch nog even een blogje van mij. Zoals jullie waarschijnlijk aan de website al hebben gezien, ben ik de afgelopen week behoorlijk druk geweest met een nieuw uiterlijk voor de site. Er zitten weer heel wat uurtjes werk in en ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat. Ik ben ook benieuwd wat jullie er van vinden. Laat een reactie achter op dit blog, of... misschien nog leuker... in het gastenboek. Het gastenboek is ook helemaal vernieuwd. De oude berichtjes heb ik mee kunnen nemen naar het nieuwe gastenboek. Het aantal berichten in het gastenboek staat nu (7-2-2012 om 19:06) op 97! Wie schrijft het 100e berichtje?
Wat nog niet veranderd is, is de bibliotheek. Deze vind je nu onder het menu hobby's, maar ziet er nog net zo uit als voor de verandering. Achter de schermen gebeurd er echter wel van alles en zodra dat af is, zal ook de bibliotheek een ander uiterlijk krijgen.

Dan nu genoeg gekletst over het nieuwe uiterlijk van mijn website. Wat is er vorige week allemaal gebeurd. Mijn vorige blog schreef ik vlak voordat ik moest gaan werken op maandagochtend. Uiteindelijk heb ik die ochtend helaas niet kunnen werken. Problemen met onze router. Iedereen die ons belde werd gelijk doorgeschakeld naar onze voicemail. Twee keer de router herstart, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk maar gebeld met de klantenservice van de KPN. Ik moest een harde reset van de router doen, en dat zou een uur duren! TNS-Nipo dus maar gebeld dat ik die ochtend niet zou kunnen werken. In plaats daarvan ben ik de wekelijkse boodschappen gaan doen. En eenmaal terug was de router herstart en werkte de telefoon weer.
In eerst instantie was de maandagochtend shift de enige shift die ik die week zou kunnen werken. Het is weer eens erg slecht met het werkaanbod de laatste weken. Maar, gelukkig kwam er gedurende de week nog wat werk bij en heb ik uiteindelijk toch nog drie keer kunnen werken.

Vorige week stond er ook nog een LVN-regiobijeenkomst op de agenda. Dinsdagavond was er voor leden en andere belangstellenden een bijeenkomst over non-hodgkin lymfomen in inloophuis Sigrid's Garden in Emmen. Een flink stuk rijden voor de meesten van ons, maar er was afgesproken om vanaf het transferium in Haren te gaan carpoolen. Ik was de gelukkige die iedereen mee moest nemen, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het was reuzegezellig met z'n allen in de auto.
De bijeenkomst zelf was ook zeer geslaagd. Er was maar een kleine club mensen op de bijeenkomst afgekomen, maar ze gaven allemaal aan dat ze het erg informatief hebben gevonden.

Voor de rest is er vorige week niet zo heel veel bijzonders gebeurd en dus gaan we nog even door met een kort stukje over deze jonge week. Mikal begon afgelopen week namelijk wat meer te hoesten en daar maakten Marinus en ik ons een beetje zorgen over. Gistermorgen ben ik dus met Mikal naar de dierenarts geweest. De dierenarts heeft hem onderzocht en kwam met een niet al te fijne mededeling. Mikal heeft een lekkende hartklep. Hierdoor is vocht achter de longen gekomen, waardoor Mikal dus steeds het gevoel heeft dat hij moet hoesten. Om het vocht weg te krijgen moet hij tien dagen lang vochtafdrijvers slikken. Daarnaast heeft hij medicijnen gekregen voor zijn hart, die hij de rest van zijn leventje moet slikken. Uiteindelijk zal hij door de lekkende hartklep zo benauwd worden, dat we hem moeten laten inslapen. Hoe lang dat nog duurt... dat kan niemand ons vertellen. Ik heb op Internet gelezen dat de meeste honden toch binnen een jaar overlijden aan deze kwaal. Voorlopig lijken de medicijnen te helpen, want het hoesten is een stuk minder geworden. {jcomments on}