{jcomments off}

Het is al weer laat op de avond. Ik heb net een shift gewerkt. Er is deze week veel werk in de avonden, en dus hebben we voor deze week maar twee keer een avondshift ingepland. Vrijdagavond mag ik ook weer werken. Ik vind het niet erg om 's avonds te werken, maar ik werk toch liever overdag. Dat mag deze week ook nog drie keer, dus het gaat deze week wel weer lekker met het werk.

Met het teruglezen van mijn blog zie ik helemaal dat ik wat vergeten ben te vertellen. Op 3 februari had ik 's middags een gesprek op school over de begeleiding van Daniël. Het gesprek ging met name over waar Daniël na het lopende schooljaar naar toe moet. Hun voorstel was om Daniël te laten afstromen naar stroom 4, zodat hij daar op school kon blijven. Daar hadden Marinus en ik het al eens over gehad, maar daar zijn wij het absoluut niet mee eens. Uit zijn cijfers blijkt dat hij het havo-niveau moet aankunnen en we willen dan ook graag dat hij de havo gaat doen.

Er wordt nu gekeken of Daniël geplaatst kan worden op een school met speciaal onderwijs. Doorstromen naar de Lindeborg in Leek is eigenlijk geen optie, omdat hij daar hoogstwaarschijnlijk ontzettend gepest gaat worden vanwege zijn gedrag. Afwachten dus maar weer hoe dat allemaal gaat aflopen.

Wat is er vorige week allemaal gebeurd. Over de maandag heb ik al verteld, dus gaan we maar gauw verder met de rest van de week. Het was weer een lekkere rustige week. In eerste instantie had ik twee keer een shift staan voor TNS-Nipo en daar is uiteindelijk nog een derde shift op vrijdagavond bij gekomen. Daar was ik wel weer blij mee, want drie is eigenlijk wel het minste wat ik per week zou willen werken.

Ik had misschien wel meer kunnen werken, want ook op de woensdagavond waren er nog extra mensen nodig. Maar, woensdagavond mocht ik weer eens naar Drachten voor mijn opleiding. Het laatste examen voor mijn opleiding stond op de agenda. Het examen zakelijk Engels. Ik heb wel het idee dat ik het goed heb gemaakt, maar een cijfer heb ik nog niet gekregen. Ze laten me lang in spanning dit keer. Zodra ik mijn cijfer heb zal ik daar natuurlijk over twitteren!

Donderdagavond weer naar Patrimonium. Dit keer zonder trompet, want de jaarlijkse ledenvergadering stond voor deze donderdagavond gepland. Ik maak liever muziek, maar goed, dit moet natuurlijk ook gebeuren. Het is lekker vroeg in het jaar dit keer, dus dat hebben we ook maar weer gehad.

En dan gaan we lekker snel door naar het afgelopen weekend. Zaterdag lekker bezig geweest met muziek. Geen muziek maken, maar muziek luisteren. Ik had bij bol.com een Logitec Wireless Speaker Adapter gekocht en deze kwam zaterdag binnen. Met deze adapter kan ik via bluetooth de muziek van mijn laptop naar onze muziekinstallatie sturen. Alleen bleek de bluetooth adapter van mijn laptop niet sterk genoeg te zijn en zijn we 's middags nog even naar Saturn geweest voor een nieuwe bluetooth adapter. En dit keer werkte het perfect.
Zaterdagavond stond ook in het teken van muziek luisteren. Samen met Tilly ben ik naar het jubileumconcert van Harmonie Leek geweest. Een heel mooi concert. We hebben genoten van de muziek en de presentatie van Arno van der Heyden.

Zondag was een familiedagje. 's Morgens even bij mijn schoonmoeder geweest en 's middags bij mijn ouders. Het was weer een erg gezellige dag.
Als foto heb ik voor deze week gekozen voor een foto die ik een aantal weken geleden heb gemaakt van Mikal. Het gaat op dit moment redelijk met Mikal. Door de medicatie is hij behoorlijk suffig. Maar, hoesten doet hij gelukkig niet meer.

mikal-sr