Het is al weer maandagavond. Tijd om een nieuwe blog te schrijven over wat er vorige week allemaal is gebeurd. Het was voor het eerst sinds een aantal rustige weken, dat ik weer elke dag een shift mocht werken voor TNS-Nipo. Daaronder twee keer een avondshift, waarvan de eerste, zoals je in mijn vorige blog al hebt kunnen lezen, op maandagavond. Ondanks dat ik liever niet in de avond werk, zijn de avondshifts meestal zomaar voorbij. Zeker als je via MSN ook nog wat contact hebt met een aantal collega's.

Naast het werken ben ik vorige week druk bezig geweest met de website. Mijn bibliotheek is ook klaar! Ik ben er erg blij mee. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Je kunt de bibliotheek vinden door in het menu hierboven te kiezen voor hobby's, of je klikt gewoon op de volgende link: bibliotheek.andreaweb.nl
Naast het werken aan de bibliotheek, mocht ik de laptop ook nog eens helemaal opnieuw installeren. Het opstarten duurde zo lang, dat ik besloot om de laptop terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Helaas heeft het niet veel geholpen. Het opstarten duurt nog steeds vrij lang. Als de laptop eenmaal opgestart is loopt hij als een tierelier, maar voordat je eindelijk wat kan doen... Deze week nog maar eens googelen of daar nog wat aan te doen is.

Zoals je al merkt heb ik over vorige week niet zo heel veel te vertellen. We zullen dan ook maar gauw doorgaan met het afgelopen weekend. Zaterdag gezellig met Marinus aan het shoppen geweest in Groningen. Om de één of andere reden zijn mijn spijkerbroeken ineens veel te groot! :lol: Dat betekende dus dat er nieuwe broeken moesten komen. We hebben de auto bij Ikea neergezet en daarna met de bus naar het centrum. We waren al snel klaar. Gelijk bij de eerste winkel twee nieuwe spijkerbroeken gevonden. Dat moet voorlopig maar eerst genoeg zijn, want ik vermoed dat deze broeken over een tijdje ook weer te groot zijn.
Na de kledingwinkel hebben Marinus en ik (Daniël was alleen thuis) even lekker een broodje gegeten bij de HEMA en daarna zijn we weer met de bus richting Ikea gegaan. Toen nog even naar Beter Bed. Ik heb de laatste jaren heel wat kussens gehad, maar niets lag zo lekker als het Silvana kussen dat ik ooit heb gehad. Zo'n kussen moest er dus maar weer komen. En, ik had nog geluk ook. Ze waren in de aanbieding voor bijna de helft van de prijs! Hoe het kussen ligt? Weer als vanouds. Heerlijk! Ik heb de afgelopen nachten weer heerlijk geslapen. Dat had ik veel eerder moeten doen! {jcomments on}