Het is maandagmiddag en voor mijn werk hang ik in de wacht bij de helpdesk die wij af en toe moeten bellen. Kan ik ondertussen dus mooi een begin maken met mijn blog over week 8. De laatste week voor de voorjaarsvakantie.

Ik dacht vorige week dat mijn week zou beginnen met een bezoekje aan de diëtiste. Ik had een brief gekregen dat de afspraak was verzet en ik dacht in eerste instantie dat alleen de plaats was verzet. Gelukkig dat ik de wijzigingsbrief nog even er bij pakte op maandagmorgen, want ook de datum was veranderd. Dus in plaats van naar de diëtiste, ben ik de wekelijkse boodschappen maar gaan doen in Surhuisterveen. Na de boodschappen nog even een uurtje Wii Fit plus gedaan, en toen was het ook al weer tijd voor de lunch.
Maandagmiddag weer aan het werk geweest. De eerste van de vijf shifts van afgelopen week.

Dinsdagmorgen mocht ik ook weer werken en wat ik de rest van de dinsdag heb gedaan, dat weet ik al niet eens meer. Dus gaan we snel door naar de woensdag.
Op woensdagmorgen stond dus wel de afspraak bij de diëtiste gepland. Wat een geluk dat ik die week daarvoor geen shift op de woensdagochtend had ingepland, want ik wil nog wel eens op woensdagmorgen werken. Maar dit keer dus niet en dus ging ik op woensdagochtend al op tijd richting Drachten. Over mijn afspraak bij de diëtiste kun je meer lezen op mijn dieetblog.
Na mijn afspraak met de diëtiste nog even gewinkeld in Drachten. Voor ik het wist was de ochtend weer voorbij en moest ik snel weer naar huis om Mikal uit te laten. Sinds hij medicijnen voor zijn hart heeft, moet hij veel meer plassen. Soms best lastig als je eens een ochtend of middag weg bent.

De donderdag en vrijdag waren weer normale dagen waarop niet veel interessants is gebeurd en dus vliegen we maar gauw door naar de zaterdag. Zaterdagmorgen al weer met Marinus naar Groningen geweest. Ik wilde graag weer een nieuw borduurpakket, en in de Guldenstraat in Groningen zit een heel leuk klein winkeltje dat borduurpakketten verkoopt. We hebben de auto dit keer in parkeergarage Noord van het UMCG neer gezet. We zijn vorige week toch wel een beetje geschrokken van het buskaartje naar het centrum. Dat is ondertussen al € 5,00 geworden! Dit keer dus voor de parkeergarage gekozen en daarna naar het centrum gelopen. Bij Sajet in de Guldenstraat een heel mooi borduurpakket uitgezocht en daarna weer teruggelopen naar de parkeergarage. Kosten voor dit flitsbezoek van ongeveer een uur: € 1,00! Mooi dus even € 4,00 bespaard.

Wat ik de rest van het weekend gedaan heb laat zich wel raden. Zaterdag vooral bezig geweest met het sorteren van het garen en het omzomen van het doek. Zondag heel veel aan het borduren geweest, maar 's middags ook nog even met Laban een flinke wandeling gemaakt. Het was er heerlijk weer voor. Heerlijk in het zonnetje. Veel beter dan vandaag. Het is hier vandaag zo triest.
De foto van vandaag? Hoe kan het anders. Een scan van hoe het borduurpakket uiteindelijk moet worden. {jcomments on}

borduurwerk-sneeuwuil