Alweer een blog op de dinsdagochtend. Gisteren een erg drukke dag gehad en nadat Marinus en ik terug waren van een ziekenhuisbezoekje aan papa, had ik niet meer echt zin om nog een blog te gaan schrijven.
Papa ligt voorlopig nog wel even in het ziekenhuis. De operatie van vorige week woensdag is op zich heel goed gegaan. De chirurgen hebben de botten weer in de goede stand kunnen krijgen. Ze kunnen alleen de wond niet dichten. Het been is nog steeds te dik, waardoor ze de wondranden niet bij elkaar kunnen krijgen. Hij heeft nu dus een open wond op zijn been, wat op het breedste punt zo'n drie centimeter breed is. Gisteren hebben ze wat stukjes van de wond op kweek gezet, en als die goed zijn, gaan ze proberen om de wond, waarschijnlijk in het weekend, te dichten. Dit doen ze door een stukje huid van zijn bil te halen en dat over de wond te leggen. De ritjes naar het ziekenhuis zijn voorlopig dus nog niet voorbij.

Wat is er vorige week allemaal nog meer gebeurd. Vorige week maandag was weer eens een redelijk normaal dagje. 's Morgens de boodschappen gedaan in Surhuisterveen en 's middags weer aan het werk geweest. De eerste van vijf shifts die op de planning stonden.
Dinsdag verliep al weer wat anders dan normaal. Dinsdagmorgen aan het werk geweest en na het werken was het snel eten, hondjes uitlaten en daarna richting UMC Groningen. Dit keer voor de LVN. Een voorgesprek over een te houden bijeenkomst in het ziekenhuis dit najaar. De eerste dingen zijn goed doorgenomen. Een datum is er nog niet, dat gaat in overleg met de arts die we graag willen hebben als spreker.
Na het gesprek ben ik even bij juwelier van Ark langs geweest. Omdat ik tien kilo ben afgevallen (zie ook mijn dieetblog), mocht ik mijzelf verwennen met een nieuwe trollbeads. Het is nog een mooie beige/gele kraal geworden die heel mooi past bij mijn paars/gele armband.
Na het bezoek aan de juwelier weer naar het UMC Groningen. Dit keer even op visite bij mijn vader. Mijn moeder en een oom en tante van mij waren er ook.

Over de rest van de week valt eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. Zoals al gezegd mocht ik vijf keer werken. De vrijdagochtend heb ik niet helemaal uit kunnen werken. Het werk was op. Ik mocht wel doorwerken, maar om steeds in te loggen in het programma om er vervolgens gelijk weer te worden uitgegooid... daar was ik na een uur wel flauw van en dus begon mijn weekend al om kwart over elf.
Ik heb vorige week behoorlijk veel zitten lezen in een spannend boek. Daarnaast met Laban aan de wandel geweest en vrijdag en zaterdag begonnen met het onkruid verwijderen uit de tuin. Ik verveel me dus niet!

Vandaag even geen foto, maar weer eens een video. Twee paardjes die in het weiland achter ons huis aan het spelen zijn. {jcomments on}