Dit keer een blog op de dinsdagmiddag. Het was gisteravond maar goed dat ik op de website van mijn werk nog even op mijn werkrooster keek. Ik was echt in de veronderstelling dat ik vandaag in de ochtend moest werken, maar het bleek toch de middag te zijn. Morgen mag ik wel 's ochtends werken, want dan ga ik 's middags naar de kapper. Mijn haar weer eens laten blonderen. Lekker vrolijk en zonnig. Nu hopen dat het weer daar dan ook een beetje aan mee gaat doen, want dat is op dit moment helemaal niks. Sinds half negen vanmorgen is het hier al regen, regen en nog eens regen.

Wat is er vorige week allemaal nog gebeurd. Ik hoefde een weekje niet te werken, maar de agenda stond wel lekker vol met afspraken. Dinsdagmorgen op tijd opgestaan, want ik moest weer met Daniël naar de huisarts. Bloeddrukcontrole. Daniël's bloeddruk was weer helemaal in orde. Exact dezelfde waardes als drie maanden geleden. Volgende controle is weer tijdens de halfjaarlijkse medicatiecontrole bij Accare.
Na ons bezoekje aan de huisarts heb ik Daniël thuis afgezet en ben zelf doorgereden naar Surhuisterveen voor de wekelijkse boodschappen. Die had ik, vanwege Koninginnedag, de dag ervoor niet kunnen doen.
De rest van de dinsdag was ik lekker vrij en ben ik weer vooral bezig geweest met het scannen van negatieven.

Woensdag ook de hele dag bezig geweest met de negatieven, want die dag stond er even niets op de agenda. Een heerlijke vrije dag. De dag daarna stond er echter wel weer een afspraak gepland. Om twee uur had ik een afspraak in het UMCG op de afdeling abdominale chirurgie. Een nacontrole van de galsteen klachten tijdens de paasdagen. Ik heb er even een heerlijk dagje Groningen van gemaakt. Al op tijd richting Groningen gereden en eerst de stad in gegaan op zoek naar keukenhulpjes voor aan mijn, nieuw te kopen, keukenrekje in de keuken. Bij de V&D geslaagd voor drie items en... nog geluk ook! Voor VIP-klanten was er 20% korting op alle aankopen! Dat scheelde behoorlijk.
Tegen half één richting het UMCG gelopen, want een uur voor mijn afspraak bij de chirurg moest er eerst nog bloed geprikt worden. Het was druk op de prikpoli! Niet normaal meer zeg. Ik heb bijna een half uur zitten wachten voordat ik eindelijk eens aan de beurt was. Na het bloedprikken naar de afdeling chirurgie waar ik kon zitten wachten op mijn afspraak bij de chirurg. Ietsjes na twee uur werd ik al binnen geroepen. De arts had niet echt een goed bericht voor mij. Gezien de pijn die ik met pasen had, en de echo die toen is gemaakt, is het verstandig om mijn galblaas te laten verwijderen. De kans is, gezien de grootte van de stenen die nog in de galblaas zitten, groot dat ik opnieuw last ga krijgen. En daarbij kan de galblaas dan ook nog gaan ontsteken en dan moet hij accuut verwijderd worden. De operatie die ik nu ga krijgen, wordt gedaan in het Martini Ziekenhuis, omdat de wachtlijst in het UMCG te lang is. Binnenkort krijg ik een uitnodiging om daar langs te gaan, en dan zal ik wel meer horen.

Vrijdag bezig geweest met mijn nieuwe keukenrekje. Het was nog even uitvinden hoe ik dat ding het beste kon ophangen, maar uiteindelijk is het goed gelukt. De foto's van vandaag zijn dan ook een voor-en-na foto van mijn keukenrekje. Ik ben erg blij met het nieuwe resultaat.
Maar voordat ik de foto's ga plaatsen, eerst nog even naar het afgelopen weekend. Zaterdag na de lunch nog even met zijn drietjes naar Drachten gegaan. Daniël moest een nieuwe zomerjas hebben en ook de zomershirts waren weer aan vervanging toe. Bij de C&A voor alles geslaagd! En, alweer geluk met korting. We kregen 25% korting op de nieuwe zomerjas van Daniël.

En tot slot dan nog de foto's van mijn nieuwe keukenrekje! Als eerst voor: {jcomments on}

IMG 2263

En natuurlijk de nieuwe situatie:

IMG 2268