En toen was het al weer woensdagmorgen, maar voor mijn gevoel is het dinsdag. Vreemd die Pinksterdagen zo tussendoor, maar wel erg leuk! Om negen uur mag ik weer beginnen met werken, dus voor die tijd nog maar even mijn blog bijwerken.

We beginnen deze blog met vorige week dinsdag. 's Morgens aan het werk geweest en 's middags was het behoorlijk druk. Nadat Daniël thuis was van school eerst richting het gemeentehuis van Grootegast voor het aanvragen van een nieuwe ID-kaart. Ik ben benieuwd wanneer hij klaar is. Volgens de dame achter de balie vielen de levertijden van nieuw ID-kaarten nogal mee. Wie weet kunnen we hem deze week dus al ophalen!
Na ons bezoek aan het gemeentehuis ben ik doorgereden naar Drachten. Ik had een telefoontje gehad dat mijn borduurwerk ingelijst weer terug was bij "de Wolhal" en die moesten we natuurlijk gelijk even ophalen. Hij is ontzettend mooi geworden!

Woensdag was wasdag. Met dat mooie weer een aantal keren de wasmachine aan gehad. En zodra de wasmachine klaar was, was de was die aan de lijn hing ook al droog en kon ik dat gelijk strijken, opvouwen en opruimen. Daarnaast ook eens even mijn eigen zomerkleren gepast en... oei, ik kon alles nog wel aan hebben, maar het leken wel hobbezakken... véél te groot! Donderdagochtend, na het doorbellen van de werktijden voor deze week, dus maar weer richting Drachten gereden. Dit keer voor nieuwe kleding. Bij MS-mode zeer goed geslaagd. Twee nieuwe broeken en drie shirts, waarvan het derde shirt ook nog eens gratis was. Altijd mooi meegenomen!

Vrijdag is er niet zo heel veel bijzonders gebeurd. Het enige dat het vermelden waard is, is dat ik aan het eind van de middag met Daniël naar Grootegast moest. Hij moest zijn Theorie B-examen voor slagwerk maken. Gistermiddag kreeg ik via de mail zijn cijfers. Een 9.4 op ongestemd slagwerk en een 10 op gestemd elementair! Binnenkort nog het praktijkexamen en dan heeft hij na jaren lessen eindelijk eens een muziekdiploma.

Zaterdag was weer een lekkere drukke dag. 's Middags heb ik meegespeeld tijdens de play-in van Bigband & Zo. Een nieuw op te richten orkest in Marum. Een beetje een vervolg op M3, maar nu hoef je niet meer oud-lid van Showband Marum te zijn. Ik heb genoten van het meespelen. Helaas repeteren ze op de donderdagavond en tja, dat blijft toch mijn Patrimonium avondje. Maar, misschien dat ze de repetitieavond nog zouden verplaatsen, en waarschijnlijk ga ik dan ook lid worden.
Zaterdagavond richting de familie gereden. De verjaardag gevierd van mijn zwager Richard. Een erg gezellige avond gehad.

En dan zijn we al weer bij de Pinksterdagen. Eerste Pinksterdag niet veel bijzonders gedaan. Heerlijk buiten genoten van het mooie weer. Tablet er bij met een mooi boek, en ik vermaak me wel!
Tweede Pinksterdag is natuurlijk traditioneel de markt in Leek. Ik was er al weer lekker vroeg en heb 's morgens heerlijk over de markt lopen struinen. De buit die morgen: een mooie witte riem, een pannenkoekpan en een nieuwe schoudertas. Eenmaal thuis bleek dat mijn portemonnee eigenlijk een beetje te groot was voor het portemonneevakje in mijn nieuwe schoudertas. Dus 's middags nog maar weer richting de markt om op zoek te gaan naar een nieuwe portemonnee. Dit keer ging Daniël met mij mee en hebben we samen even een gezellig rondje over de markt gelopen... en natuurlijk nog een mooie nieuwe portemonnee uitgezocht!

En dan zijn we al weer aan het eind van deze blog. Dit keer een foto van, hoe kan het ook anders, mijn ingelijste borduurwerk "De Grote Vertelselplaat". Ik vind hem zo mooi geworden. Hij hangt boven het orgel in de kamer en ik kan er naar blijven kijken! {jcomments on}

grotevertelselplaat