Vandaag contact gehad met de huisarts. De waardes van het bloed zijn (helaas) niet zo schrikbarend verhoogd dat ik met spoed geopereerd moet worden. De huisarts kon verder dan ook niet veel voor mij betekenen.
Na het telefoontje met de huisarts heb ik eerst even een potje zitten janken. Ik heb toch echt geen zin om nog tot 16 juli af te wachten wat er gaat gebeuren.
Nadat ik mezelf weer wat had herpakt heb ik de telefoon weer gepakt en contact opgenomen met de opnameplanning chirurgie van het Martini Ziekenhuis. Het gesprek van de 16e kon niet meer worden verplaatst, maar ze heeft wel gelijk de planning erbij gepakt en de operatie "onder voorbehoud" vastgelegd. Dat "onder voorbehoud" zeggen ze volgens mij bij iedereen, want dat was ook zo voor de operatie aan mijn pols.
De operatie staat nu gepland voor vrijdag 20 juli.

Ondertussen ook al geregeld dat mijn ouders dat weekend komen "oppassen", want Marinus moet die avond met zijn bandje op stap en aangezien ik een nachtje in het ziekenhuis moet blijven, moet er wel iemand voor Daniƫl zijn.
Hoe het verder allemaal gaat lopen moeten we nog maar even bekijken. Marinus moet die week na mijn operatie nog gewoon aan het werk en mijn ouders hebben ook weer hun eigen afspraken. Maar, er zijn vast wel lieve buurtjes die mij misschien een handje kunnen helpen met het uitlaten van de hondjes.

Ik heb me vanmiddag ook ziek gemeld bij m'n werk. De buikpijn en de misselijkheid worden steeds erger, waardoor het lastig is om me op mijn werk te concentreren. Daarnaast is er op dit moment vooral werk in de avonduren en dan heb ik juist de meeste last.
Voorlopig doen we het dus maar even lekker rustig aan. Van de huisarts moet ik wel mijn temperatuur in de gaten blijven houden. Zodra ik koorts krijg moet ik contact opnemen met het ziekenhuis, omdat de galblaas dan waarschijnlijk wel met spoed verwijderd moet worden. Voorlopig nog 16 dagen.... jaja... ben al aan het aftellen. {jcomments on}