Vorige week mijn weblog niet bijgewerkt. Niet dat ik niet was afgevallen hoor, want dat was ik wel. Ik had het alleen eventjes behoorlijk druk. Druk met een evenement dat donderdag vanwege de grote hoeveelheid sneeuw die was gevallen, ook nog werd afgelast. Maar goed, daarover heb je in mijn reguliere log ook al iets kunnen lezen. In deze log gaan we het hebben over afvallen. 

Het afvallen gaat de laatste twee weken niet zo heel erg snel. Er zijn hier in huis veel te veel lekkere dingen, waar ik toch af en toe wel eens iets van mee pak. Ik zorg er daarna wel voor dat ik de extra vakjes weer compenseer door meer te bewegen, maar het heeft natuurlijk wel invloed op hoeveel je afvalt. Vorige week waren er vier onsjes af en kwam ik voor het eerst onder de 105 terecht. Dat gaf toch ook wel weer een heel erg goed gevoel. Langzaamaan gaan we op weg naar de honderd en daarna natuurlijk er onder. 

En dan vanmorgen. Vanmorgen had ik een beetje een dubbel gevoel op de weegschaal. Er waren maar drie onsjes af en ik had natuurlijk gehoopt dat dat wel een beetje meer zou zijn geweest, gezien het aantal keren dat ik de afgelopen week me in het zweet heb gewerkt door onze oprit sneeuwvrij te maken. Aan de andere kant ben ik nu in totaal 15,1 kilo kwijt en dat gaf toch ook wel weer een beetje een kick. Mijn doelstelling om voor de kerst 100 kilo te wegen heb ik niet gehaald, maar ik zit er op dit moment toch behoorlijk dicht in de buurt. Mijn volgende doelstelling ga ik na oud en nieuw wel bepalen. Nu eerst genieten van de kerstdagen en de jaarwisseling. Ik hoop dat ik volgende week zo ongeveer rond hetzelfde gewicht als nu zal zitten. 

Voor nu wil ik iedereen die dit leest hele mooie kerstdagen toewensen, en tot volgende week!