Vandaag tussen al het updaten en installeren door, toch nog maar even mijn weblog bijwerken. Ja, je leest het goed. Ik heb mijn computer opnieuw geïnstalleerd. Ik heb het er in mijn normale weblog al over gehad, en maandagmiddag heb ik de knoop doorgehakt en de computer teruggezet naar fabrieksinstellingen. Na natuurlijk eerst de nodige bestanden en gegevens te hebben overgeheveld naar onze losse harde schijf. Maar goed, daar gaat deze log niet over. Dit is mijn dieetblog en dus zal ik het ook maar even over mijn dieet hebben. 

Ik zag dat ik vorige week ook al geen logje had geschreven. Overdag SoVa training van Daniël en ’s avonds nog een vergadering, dus er even niet aan gedacht om een dieetlogje te schrijven. Vorige week een hele goede week gehad. Alle dagen waren groen en ook beweging heb ik genoeg gehad. Dat bleek ook wel op de weegschaal. Vorige week woensdag was er 9 ons af en gaf de weegschaal precies 104 aan. 

Afgelopen week iets minder beweging gehad, omdat ik iets te veel bezig ben geweest met mijn computer. Ik had wel allemaal groene dagen, dus dat zat wel goed. Maar, om in een week lekker wat af te vallen heb je ook wat beweging nodig en dat bleek vanmorgen wel weer op de weegschaal. Er waren deze week maar drie onsjes af en nu weeg ik dus 103,7. Nu moet ik volgende week ook ongesteld worden en dat speelt de laatste tijd ook behoorlijk mee in mijn gewicht. Ik ben dus benieuwd wat de schaal volgende week aan geeft. We zullen in ieder geval proberen om weer een beetje meer aan beweging te gaan doen. De belangrijkste dingen zijn al weer op de computer geïnstalleerd, dus die kan ik de schuld volgende week niet meer geven als er toch iets minder af is.