Een logje vanuit een bijna lege woonkamer. Er staan nog een paar eethoekstoelen en tuinstoelen in. De rest van de meubels zijn vanmorgen opgehaald, en morgen komen de nieuwe meubels. Maar, daar heb ik het in mijn maandaglog wel weer over. Vandaag gaan we het weer eens over mijn dieet hebben. 

Vanmorgen weer mijn weegmoment en ik moet bekennen dat ik er een beetje tegenop zag om op de weegschaal te gaan staan. De Wii fit plus is de hele week in de kast gebleven en zaterdag hebben we tussen de middag bij de McDonalds gegeten. En aangezien ze nog steeds de Chicken Sensation verkopen, heb ik geen salade genomen. Ik vreesde dus dat ik deze week weer niet veel zou zijn afgevallen. Maar, dat had ik mis.

Er was wel anderhalve kilo af!! Een gewicht met twee cijfers voor de komma komt op deze manier met sprongen dichterbij. Mijn gewicht was vanmorgen 102,2 kilo. Dat betekend dus ook dat ik al 17,5 kilo ben afgevallen. Daar ben ik best wel een klein beetje trots op. 

Dat er zoveel af is, heeft natuurlijk ook wel een beetje met de nieuwe meubels te maken. De oude kasten moesten allemaal leeg en opgeruimd worden. Daar ben ik het afgelopen weekend al mee begonnen. En aangezien ik toen de smaak van het opruimen te pakken kreeg, heb ik ook maar gelijk de rommelkast en de zolder een beetje opgeruimd. Ik zag op de site van streep-je-slank al dat je behoorlijk wat bewegingsvakjes kreeg met opruimen, maar dat het zoveel effect op mijn gewicht zou hebben, dat had ik echt niet verwacht.