We zijn net terug van het open huis van het Drachtster lyceum in, hoe kan het ook anders, Drachten. Tijd dus om even mijn dieet weblog bij te werken, aangezien dat vorige week ook al niet is gebeurd. Over ons bezoek aan het Drachtster lyceum vertel ik maandag in mijn normale weblog wel iets. Kan al wel zeggen dat de school zeer positief over kwam. 

Maar goed, mijn dieet. Vorige week geen logje geschreven omdat ik die dag, onverwacht ’s morgens en ’s avonds mocht werken en ’s middags zat ik met Daniël in Groningen voor de SoVa training. De dieetlog is er toen even bij in geschoten. Ik had trouwens ook niet zo heel veel te vermelden. Mijn gewicht was hetzelfde gebleven als de week er voor. Helaas dacht ik toen, kan een keer gebeuren, volgende week is er wel weer wat af. 

Dat brengt me dus bij mijn gewicht van deze week. Dat was vanmorgen even balen, want in plaats van iets er af, stonden er 3 onsjes meer op de weegschaal… huh, hoe kan dat nou? Vorige week donderdag ben ik uitgegleden en doordat ik daarna wat last had van mijn been, heb ik helaas niet zoveel kunnen bewegen. Maar, ik had met het strepen alleen maar groene dagen en theoretisch gezien zou er dan wel iets af moeten zijn. De praktijk is helaas anders. Gelijk na het wegen ook weer even mijn heup en taille omtrek gemeten, en daar was in die twee weken tijd wel weer van beiden 1 centimeter af. Dus daar gaat het afvallen gelukkig wel gewoon door. Misschien ben ik op het moment wat meer spierweefsel aan het kweken. Sta ik straks voor jullie met spierballen ter grote van meloenen…. zie je het al voor je… haha. 

Deze week gaan we gewoon verder met wat we aan het doen waren. Mooie groene dagen maken met het strepen en deze week zal het bewegen ook weer worden opgepakt. Ik hoop dan dat er volgende week, ondanks een verjaardagsfeestje dit weekend, toch weer iets af zal zijn.