Voordat ik aan het werk ga maar eens even mijn weblog bij werken. We zitten al bij dieetweek 27. Dat betekend dus dat ik al iets meer dan een half jaar op dieet ben. Tot nu toe vind ik het nog steeds goed te doen. Af en toe heb je natuurlijk wel eens een dipje, zoals vorige week bijvoorbeeld, maar meestal gaat het goed. 

Vorige week zijn we op de donderdag gelijk weer begonnen met de Wii fit Plus. Ik had geen last meer van mijn been, dus ik kon weer lekker bewegen. Je moet er na een aantal dagen stoppen toch weer even helemaal in komen, maar dat ging iedere dag weer een stukje beter. Op de zondag na heb ik iedere dag wel even een aantal oefeningen op de Wii fit Plus gedaan. 

Zondag was een dagje dat ik even niet heel erg op mijn dieet heb gelet. We waren de hele dag bij mijn ouders, omdat mijn moeder jarig was. Toen we ’s morgens kwamen heb ik wel een gebakje laten staan, maar ’s middags moest ik natuurlijk wel even proeven wat mijn zwager weer voor lekkers had klaar gemaakt. Ook van de hapjes die op tafel stonden heb ik wel een aantal dingen geproefd. Maar, daarna hebben we ’s avonds niet meer gegeten (hadden tussen de middag al warm gegeten) en dat scheelt natuurlijk ook wel een beetje met de streepjes. Ik heb de streepjes maar niet geteld. Daar ben ik een dag later weer mee begonnen. 

Vanmorgen was het dus weer tijd voor de weegschaal. Ik ben het plateautje, dat vorige week zelfs iets omhoog ging, weer afgegaan. De weg naar beneden is weer verder ingezet. Deze week was er 8 ons af en mijn gewicht is dus nu 101.7. Ik ben in een dik half jaar dus 18 kilo afgevallen en daar ben ik best een beetje trots op.