Woensdagavond. Tijd om eens even te vertellen hoe het de afgelopen twee weken met mijn dieet is gegaan, want vorige week had ik ook al geen logje geschreven. Vorige week was ik netjes zes ons afgevallen en deze week… waren er weer drie ons bij. Dat was dus even balen vanmorgen, want ik heb geen flauw idee hoe dat nu weer kan. Alleen zondag even iets teveel gegeten, want we hadden mijn schoonouders op visite en ik had een aantal lekkere dingen gehaald. Maar dat ik daar dan gelijk drie ons van moet aankomen… dat snap ik eigenlijk niet. Het is misschien wel zo’n dagelijkse schommeling en wie weet staat de teller morgenochtend weer veel lager. Maar dat zullen we nooit weten, want ik vind één (soms twee) keer per week op de weegschaal staan genoeg.

We zullen het volgende week wel op de weegschaal zien. Nog even voor de duidelijkheid, mijn gewicht is nu 101,4 kg. Ik had gehoopt volgende week onder de honderd te zitten, maar daar zal ik waarschijnlijk nog een weekje langer geduld voor moeten hebben. 

Conclusie voor deze week is dat het op het moment even heel moeizaam gaat. Ik baal echt ontzettend dat ik, ondanks dat ik goed op mijn eten let, ben aangekomen. En dat misschien alleen door die ene zondag… Ik hoop dat er volgende week weer wat af is.