Dit keer mijn dieet web-log even op donderdag bij werken. Ben gistermorgen wel op de weegschaal gaan staan, maar heb geen tijd gehad om een logje te schrijven. Gistermorgen mocht ik werken, gistermiddag met Daniël naar de SoVa training en gisteravond was ik moe, moe en nog eens moe. De chemo vermoeidheid die zo ineens kan toeslaan. Gisteren heb ik me echt door de dag heen moeten worstelen en ik lag dan ook al op tijd in mijn bedje. Maar goed, dat zijn eigenlijk dingen voor mijn wekelijkse web-log op maandag. Hier gaan we het maar weer eens hebben over mijn gewicht. 

Zoals gezegd ben ik gistermorgen gewoon op die weegschaal gaan staan en… dat viel toch wel een beetje tegen. Ik was er in het weekend ook even op gaan staan en toen zat ik gewoon 1 onsje onder de honderd kilo. Ik had gehoopt dat ik gistermorgen iets verder onder die honderd kilo zou zitten, maar helaas, mijn gewicht zat er weer boven. Eigenlijk moet ik ook niet tussendoor op die weegschaal gaan staan. Veel te frustrerend, want als je mijn gewicht van gisteren gaat vergelijken met die van de week daarvoor, dan is er toch weer een kilo af! En daar ben ik dan toch ook wel weer blij mee. Mijn gewicht gaat in ieder geval weer naar beneden en dat is de bedoeling. Volgende week moet ik weer ongesteld worden, dus dan zal het gewicht wel weer verder zakken. 

Deze week ben ik ook begonnen om elke morgen bij het ontbijt een kop Kamille-Honing thee van Pickwick te drinken. Kamille thee schijnt vocht afdrijvend te werken en ik moet zeggen dat ik dat ook wel geloof. Ik moet me toch vaak naar de wc… Dat werkt vast ook wel mee in het verliezen van het gewicht. Dus, wordt volgende week vervolgd… hopelijk met een gewicht onder de honderd kilo.